• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
Ivailo - помощник
значи остава този вариант които аз сам написал :?
Тани - модератор
Ами може ! Може и 10 см , за да спестиш някой сантиметър и лев!
Ivailo - помощник
предполагам че за 2-3см. няма такова значение. Дали ще стане да залепя гипскартона направо на итонга няма ли да има някакъв проблем :? несам много на ясно и затова питам.За да си спестя шпакловането
Тани - модератор
Ако го залепиш , няма да може да сложиш ватата! Прочети по-горе какво съм писал!
Ivailo - помощник
мисълта на мен ми е да си спестя шпакловането затова искам да го захвана направо за стената, а ако реша и да слагам вата това са още около 5см стесняване и балкона ще стане около 85см така няма ли да стане много тясен ?
Тани - модератор
Дали ще го лепиш или ще е на скара , няма да има нужда от шпакловане на тулите! Но с поставянето на вата повишаваш качествата на стената! С течение на времето ще си избиеш парите , които трябва да вложиш повече и ще си на печалба , а от друга страна ще си повишиш комфорта! При избрания от тебе вариант стената ще е дебела около 20 см при тухли 12,5 при вариант с вата и 10 см тухли стената ще е 21,5 см. - Сам прецени дали този сантиметър ти е толкова важен!
Ivailo - помощник
да попитам още нещо трябва ли да правя изолация на тавана на балкона над нас и присъединен към кухнята и ако трябва каква дебелина трявва да е
Тани - модератор
Минимум 10 см. вата! Топлината бяга нагоре и трябва да я спреш подобаващо!
  • 1
  • 2

Тема "Разширяване на кухня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: