Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
smartgen - напреднал
Под ръбохранител, профил за вътрешен ръб ли да разбирам? И другото ми питане е Силикона и като изсъхне, излишнич да го махна?
PLOCHKATABG - специалист
[quote
Последна промяна от PLOCHKATABG на съб юни 05, 2010 2:28 am, променено общо 1 път.
jekasus - майстор
PLOCHKATABG написа:
Тъй като едната страна ще е фатална за изрязване, най добре е да я облепиш преди това с хартиена лепенка, след като намажеш, ако избие от към коритото със сапунена вода на пръста минаваш и махаш излишното и веднага отлепваш лепенката, от към плочките може и като изсъхне.
Има и по-лесен начин, това с тиксото е излишно.
Изображение
едно фръскало със сапунена вода ,една дървена клечка от сладолед . нанасяш силикона ,фръскаш сапунката и обираш с клечката. Дори да оклепаш ,пак се чисти идеално покрай основното място за силикониране.Пвц клечки от кафе не стават ,истината е в дървото :lol:
П.П.- Все се каня да направя едно видео за силикона и да го посна в темата за фугиране .
PLOCHKATABG - специалист
[quote
Последна промяна от PLOCHKATABG на съб юни 05, 2010 2:29 am, променено общо 1 път.
jekasus - майстор
И аз мислех по по твоя начин , но като пробвах с клечката и фръскалото,забравих за тиксото . Просто един път опитай.
PLOCHKATABG - специалист
jekasus написа:
И аз мислех по по твоя начин , но като пробвах с клечката и фръскалото,забравих за тиксото . Просто един път опитай.
Няма нещо, което да са ми препоръчали и да не го пробвам, при първия удобен случай, ще изям един сладолед заради теб и ще пробвам.
Истината излиза в спора, въпреки че тук няма такъв ! :-D Лека и доходна !
jekasus - майстор
Намерих си едно клипче ,ама утре вече :-D
smartgen - напреднал
Благодаря за отговорите. Утре ще е денят :). Иначе аз от пробата ми преди дни установих, че с тиксото много добре "работи", особено за начинаещ като мен и ще приложа тази техника и върху коритото, че е изпитана вче :).
PLOCHKATABG - специалист
smartgen написа:
Благодаря за отговорите. Утре ще е денят :). Иначе аз от пробата ми преди дни установих, че с тиксото много добре "работи", особено за начинаещ като мен и ще приложа тази техника и върху коритото, че е изпитана вче :).
Тиксото трябва да се отлепи почти веднага след като си минал със сапунена вода.
smartgen - напреднал
Да, аз веднага го махам. Добре се получава. Аз тази техника я бях видял като правиха стъклената фасада на сградата Белисимо на България. Там хоризонталните фуги са правени със силикон и така очертаваха с хартиено тиксо.

Тема "Монтаж на акрилно корито за душ-кабина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: