• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
PLOCHKATABG - специалист
[quote
Последна промяна от PLOCHKATABG на съб юни 05, 2010 2:05 am, променено общо 1 път.
Huhavela - специалист
Spokoiniq написа:
Taка се процедира с кълчищата-грубо и селско изпълнение, от преди 20 години.Не съм против използването им за черни тръби при парни инсталации, но за ППР си вземи тефлонов конец на Локтайт Изображение и го направи културно.
Точно това е истината.
filmatoplo - майстор
Нее грубо с калчищата -поне моите не личът че са с калчища , няма раздърпано и висящи сукна .Използвам доста финно калчище като на руса мадама косата , навивам го стегнато мажа го с моята паста и при стягане го зализвам -не личи нищо и най важно никога не капе .Тая глупост -то капе ама после ще закисне не върви при мен .
PLOCHKATABG - специалист
[quote=
Последна промяна от PLOCHKATABG на съб юни 05, 2010 2:05 am, променено общо 1 път.
filmatoplo - майстор
Не плюя вече от 19 години :-D , така започнах , после с боя , накрая със смазка . :wink:
sstefanov - майстор
Аз пък навсякъде съм използвал тефлонова лента (на двайсетина места) и нито едно съединение не ми е протекло!
filmatoplo - майстор
Тефлона се стапя от високата температура и снадките протичат след време . :wink:на бая хотели са патили и ме викат да оправям .
mirk - майстор
Брей, на колко градуса им са радиаторите по хотелите на морето :?
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0% ... 0%BE%D0%BD да не ги топлят с прегрята пара от някой ТЕЦ :?
filmatoplo - майстор
Това което показваш е тефлон дето го слагат по тиганите да не залепва - не е оная бяла лентичка която навиват вместо калчища .Точно тя оня ден не издържа на топлообменника на басейна -дето я намотаха басейнаджиите :-D
PLOCHKATABG - специалист
[quote
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13

Тема "С какво да уплътня резбите при направа на ВИК инсталация ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: