• 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 66
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
sasho 28 - специалист
vlad0 написа:
За керемидите на Брамак, които са от бетон пише че са около 4 кг. х10 бр. на м2 =40кг./м2. Тези керамичните не вярвам да са по-тежки! От къде ги измислихте тея 7т. не знам. :? . Относно термопанелите, това PVC покритие какъв живот има? Защото качествени керемиди и 50 г. може да не мръднат. Не ме разбирайте погрешно, не съм против новите технологии в строителството но в конкретния случай на това китно селско къще тея термо панели не ми се връзват много. Виж едни турски керемиди ще му отиват доста повече.

Поздрави!
50 години,ама сегашните-надали.Какво ще кажеш за тези-с форма на керемида?Дълготрайност-огромна! Избор-също.Тагло-10 кг кв.м

Прикачен файл

termopaneli_isotegola.jpg
termopaneli_isotegola.jpg (17.93 KиБ) Видяна 4924 пъти
zdravko_dimitrov1986 - специалист
Значи първо си изясни покривната конструкция - колко скатна, какъв наклон - защото от това зависи и какво покритие ще избереш.
Има си изисквания за минимален наклон при различните керемиди.
Поздрави от мен и успех и за напред.
Браво до тук.
sasho 28 написа:
.....Какво ще кажеш за тези-с форма на керемида?Дълготрайност-огромна! Избор-също.Тагло-10 кг кв.м
Към sasho 28, би ли ми посочил откъде мога да си купя такива термо-панели за покрив макс 100м2?
Преди бях намерил някаква фирма ,която ги внасяла от Италия по поръчка и , като ми казаха какво количество трябва да се поръча, стана ми Не Хубаво :shock:
sasho 28 - специалист
galino написа:
sasho 28 написа:
.....Какво ще кажеш за тези-с форма на керемида?Дълготрайност-огромна! Избор-също.Тагло-10 кг кв.м
Към sasho 28, би ли ми посочил откъде мога да си купя такива термо-панели за покрив макс 100м2?
Преди бях намерил някаква фирма ,която ги внасяла от Италия по поръчка и , като ми казаха какво количество трябва да се поръча, стана ми Не Хубаво :shock:

http://www.scpanov.com/термопанели_изотегола.html

http://www.prima89.com/services.html

http://www.gardbg.com/
.......
sasho 28 - специалист
Първите колони :)

Прикачен файл

DSC02598.JPG
DSC02598.JPG (77.74 KиБ) Видяна 4486 пъти
sasho 28 - специалист
А те това е подпиране на кофраж... :lol:

Прикачен файл

DSC02596.JPG
DSC02596.JPG (85.11 KиБ) Видяна 4483 пъти
Илиян Илиев™ - майстор
Липата да не почне да повдига къщата след време? :?
sasho 28 - специалист
Илиян Илиев™ написа:
Липата да не почне да повдига къщата след време? :?

Скоро ще я режа...
ArturDent - Почти Безобиден
sasho 28 написа:
Скоро ще я режа...
Бързай... че няма отърване.
Остави издънките с листата и пръскай с Раундъп и други подобни л...а.
Не се шегувам. Битката с издънките на липите е трудна, за сметка на това продължителна.
Наистина корените на липите повдигат много.
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 66

Тема "Ремонт на къща" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: