• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 13
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
PLOCHKATABG - специалист
Пи
Последна промяна от PLOCHKATABG на съб юни 05, 2010 2:06 am, променено общо 2 пъти.
PLOCHKATABG - специалист
Явжв
Последна промяна от PLOCHKATABG на съб юни 05, 2010 2:07 am, променено общо 1 път.
Mapek - специалист
Филма, как се казва пастата? С цвят на феролит ли е? Ползвам една такава, точно както го описваш - проблеми никога, със гаранция за най-леко развиване и след сто години, отделно предпзва резбата от корозия. Има само един недостатък - свършва, а е омазана до неузнаваемост...
Spokoiniq - майстор
PLOCHKATABG написа:
Пич, знаиш кво ми се случи преди около 3 години точно на коледа.
Бях оставил котела отворен за 10-15 м. да се запали по лесно, уж единия баджанак трябваше да го затвори, че трябваше да излезна и след половин час ми се обаждат на пожар-котела изврял, какво станало.
дигнала се температурата на котела защото отдоло не е затворен, на колектора си бях оставил резервни дупки за нещо в последствие, та тези дупки бяха запушени с пластмасови уж издържащи на температура тапи, познай къде бяха тапите и на какво приличаха, съжалявам че не ги запазих за да ги показвам на такива като теб. Изолацията по тръбите още е залепнала като все едно е вулканизирана, и тя издържа уж на 100 гр. , ти ще ми говориш за тефлон, добре че си използвам само калчища, сложих железни тапи и котела продължи да си бачка, а ако бях с ТЕФЛОНЧЕТО ?
Човека е питал за ВиК инсталация, а не за котел!
PLOCHKATABG - специалист
[quote
Последна промяна от PLOCHKATABG на съб юни 05, 2010 2:07 am, променено общо 1 път.
Spokoiniq - майстор
http://www.loctite55.co.uk/files/Loctit ... TDS_EN.pdf
150 градуса е препоръчителния таван за конеца, затова и се ползва за водопровод. Нищо нямам против тебе, но ако темата беше "с какво да уплътня ОиВ резби?" можеше да похвалиш кълчищата.А за течни високотемпературни уплътнения явно нито си чувал, нито си работил.Има едно нещо, прогрес му викат...
PLOCHKATABG - специалист
[quote
mitaka_vk - специалист
Не знам пич какво е отношението към нови потребители, ама до този момент едно достатъчно компетентно мнение не видях а и минал общо взето из целия форум. Представяш разни натъкмени неща от които всеки уважаващ себе си професионалист ще му побелее косата. Май повече допадаш на персотажа от една друга тема само да я цитирам "Майстор в къщи Ужас".
Последно да те питам кое от всички неща си, плочкаджия, водопроводчик, каналджия, парнаджия, картонджия, зедаро-мазач или нещо друго? Имаш и точни попадения ама на фона на масовите половинчатости и необосновани експерименти тези неща които си уцелил се загубват. А още повече че си тръгнал да обясняваш на хора с дългогодишен опит само в една сфера кое е правилно и кое не, това изобщо не говори добре за теб.
filmatoplo - майстор
Да смаската е сива в зелена кутийка , има и бяла на Мултипак .
svetliopi44 - Чирак...
Бре така и не намерихте това дето ви казах ... нали има подобна ,че даже и същата тема ...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 13

Тема "С какво да уплътня резбите при направа на ВИК инсталация ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: