Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва
mien - специалист
Изпитам трудност при намиране на работеща карта за Нокия 5230,има вграден GPS приемник,работи перфектно с иначе безплатната OVIMaps,но яко цака мобилен нет.Намерих версия на Гармин за Нокия5800,която на външен ви и меню и еднаква с 5230,но неще да я инсталира,казва че е несъвместма и няма сертификат.Искането на сертификат е изключено и версията е уж кракната,но неще....

Някой да има решение,ще черпя...

:prost:
velsi - Почетен майстор
Гармин се инсталира малко по-особено. Винаги от компютъра и само на външна карта памет. Краква се после. Никога не иска сертификати. Нещо явно си объркал. Коя версия се опитваш да инсталираш и как?
mien - специалист
Версията не я помня точно,пет нула или нещо такова.Свалях и други,но резултата е същия.Значи качвам я с кабел през ПС суит,има си инсталатор,телефона я приема в картата,и в момента в които трябва да завърши инсталацията,изписва некоректен формат или нещо такова и край.
На два от торентите има и кейген за кодовете,но изобщо не стигам до там.
В описанията е писано подробно как става,следвам стъпка по стъпка,и пак до там.Според мен или версията не е съвместима с моя,или аз нещо май изперках...
velsi - Почетен майстор
От това, което описваш разбирам, че си чел и си наясно какво да правиш. Остава да нацелиш точната версия. Скоро инсталирах на една Нокия Х6 и изредих 3-4 версии докато нацеля вярната. Май беше 5.0.50 или нещо такова. Иначе програмата можеш да инсталираш дори и с четец за карти, а после да напъхаш в телефона.

п.с. Може проблема да идва точно от PC Suite. Инсталацията си е .ехе, стартирай я директно след като си закачил телефона в режим "трансфер на данни".
mien - специалист
Тия дни ще го мъча пак,обещаха ми качена на карта работеща версия,само трябвало да се генерира нов код за моя тел.

Ще пробвам,а тествани версии продължавам да приемам...

Благодаря Велси.
shotik - майстор
mien написа:
Изпитам трудност при намиране на работеща карта за Нокия 5230,има вграден GPS приемник,работи перфектно с иначе безплатната OVIMaps,но яко цака мобилен нет.Намерих версия на Гармин за Нокия5800,която на външен ви и меню и еднаква с 5230,но неще да я инсталира,казва че е несъвместма и няма сертификат.Искането на сертификат е изключено и версията е уж кракната,но неще....

Някой да има решение,ще черпя...

:prost:
На мен ми е инсталирана и допълнена навигацията на NOKIA 5230,работи безплатно,но не е пълна ,липсват много селища и пътища,трябва да се настрои да не е online ovi map.
Не го разбирам,само това знам и другото ,е че трябва да е за simbian система за работа.Имам и Гармин,но и с двете навигации работя трудно и често не намирам това което търся.

Преди на покет имах i-GO 6 ,много бързо и лесно се научих да работя с нея ,но го продадох.
В интернет има на английски версии за I-GO за simbian,не ги разбирам нещата,някой от София ще ми помогне ли като инсталира на телефона ми такава версия ?
mien - специалист
За сега ще се ползва Овимапс,във оффлайн естествено.

Ще се търси некое хакерче за по биричка да направим нещо,че аз тотално зациклих.Навсичкото отгоре,от многото даунлоуди и компа нещо взе да киха(май вирусче нещо) че и него водих на доктор...

Поздрави.
mien - специалист
То добре,ама съм доста далече...
SUZUKI - напреднал
Здравей те.Днес видях тази тема и много ме заинтригува.Моя GSM е
Нокия N70.Знае ли някой дали може да се вкарат пътни карти в него
и как/кокво трябва да направя/. За използването на GPS плаща ли се на оператора ?Поздрави.

Тема "Пътни карти за GSM!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: