Всички имаме коли, нали ?
ilbratoev - помощник
Здравейте на всички ! Карам едно старо форд ескортче - стара но добра кола.Вчера през ноща ударих едно куче и ми попиля цялата предница.Радиатора и фара ги подсигурих но не мога да си намеря предна броня.Молбата ми е ако някой има форд ескорт от 1982 до 1988 и го продава на части и има здрава предна броня моля да пише тук или на лично. Благодаря предварително !
25th Hour - специалист
Колега вафлен стоп или междинка ти е форда, защото броните са им различни...
Изображение

Изображение
ditronix - специалист
Ами опитай във форума на ФОРД.Ако вече не си го направил,разбира се! :wink:
ilbratoev - помощник
Здравейте ! Форда се води ескорт3 не е с вафленния стоп.Благодаря за съвета но в момента чакам потвърждение от www.avtosklad.bg за наличност.Ако някой колега има нужда от части нека пробва на този линк -цените им са добри. Само за сравнение цената на нова предна броня за ескорта е 36.90лв.Още веднъж благодаря за обърнатото внимание!
25th Hour - специалист
Точно и аз такава цена знам, защото имах същия форд, но за съжаление го върнах за да ти услужа. Имай предвид обаче, че бронята е гола и не е дори на структура... ако броните ти не са в цвата на колата, е хубаво или да я дадеш да ти я пръснат със структура или да купиш / вече има доста доста прилични спрейове/ и да минеш цялата броня. Понеже е на спрей структурата е доста по-рядка и се минава на 2-3 ръце....
ilbratoev - помощник
Благодаря за съвета 25th Hour ще те послушам въпреки че колата ми е каруца(в смисъл че не се е разпаднала а я ползвам за зареждане с материали на обектите си) и не съм от хората които робуват на колите си - за мен е важно да е технически изправна.В линка който съм дал мисля че има по нещо за всеки нуждаещ се , твърдя го от личен опит след дългото обикаляне по автоморгите.Благодаря още веднъж на всички.

Тема "Предна броня за форд ескорт 1986г." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: