Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
ribnikolaevi - майстор
Искам осветлението в антрето да се включва от такъв датчик. Мисля да го сложа на тавана - на 360 градуса. Имам 5 врати към антрето. Какъв датчик да си сложа. Моля за съвет за марка и модел.
Благодаря предварително.
Друго, кето ме интересува е да мога да си наглася таймера (ако датчикът е комбиниран с таймер) колко време след като се задейства осветлението то да работи.
miroton - майстор
Във Вилаз има плафон+датчик за 20 лв.
ribnikolaevi - майстор
ще го погледна, каква е марката?
blv - специалист
С какви размери ти е помещението? :?
ribnikolaevi - майстор
Антрето е с неправилна форма, вписва се в правоъгълник с размери 3.5 на 2.5 метра.
lz1tar - специалист
Ако имаш път към Пловдив,купи от Филкаб-около 10лв са .Всички датчици имат таимер,максът е 5мин.В ТМТ са малко по-скъпи
evil - специалист
Някой имали наблюдения над работата на датчиците който включват осв.тела не с крушки с нажежаема жичка тоест активен товар ами енергоспестяващи разни дроселни и дори за управление на контактор.Наскоро бях вързал 4-ри китайски датчика в група да управляват контактор и си палеха и гасиха когато си искат, сега са на тела с нажежаема жичка и работят перфектно.Уж се чува реле вътре но освен сухия контакт дали не използват товара за да зареждат нещо :? при всички случай има някаква мистерия тука :lol:

Тема "датчик за движение" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: