Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Mega - специалист
Здравейте,

Имам следния проблем! След изпускане на чук ми се отвори малка пукнатина на пода в банята. Паднала е глазурата на плочката с площ 5х5 мм. Не е много, но като се мие банята просмуква вода. Въпроса ми е с какво да импрегнирам или замажа дупчицата за да не се просмуква вода?

Предварително благодаря.
BAlexandrov - специалист
Мисля, че импрегнатор на фуги става. Ако си носиш шишенце имам да ти отлея малко...
Mega - специалист
Благодаря колега, май капкомер трябва да нося ;)
Армагедон - специалист
бих добавил, че кит за камък ще ти свърши по - добра работа .......( според мен )
PLOCHKATABG - специалист
Mega написа:
Здравейте,

Имам следния проблем! След изпускане на чук ми се отвори малка пукнатина на пода в банята. Паднала е глазурата на плочката с площ 5х5 мм. Не е много, но като се мие банята просмуква вода. Въпроса ми е с какво да импрегнирам или замажа дупчицата за да не се просмуква вода?

Предварително благодаря.
Само здравината ли искаш да оправиш или и да не се вижда, какъв цвят е плочката ?
Mega - специалист
Пукнатината е малка и трудно се вижда, слива се с шарката на плочката. Искам да я импрегнирам да не попива вода плочката. Плочката е светло синьо като основа с още петънца ... Мислиш, че може да се направи да не личи ли?

Ако става с импрегнант за камък имам останал от первазите?
PLOCHKATABG - специалист
Mega написа:
Пукнатината е малка и трудно се вижда, слива се с шарката на плочката. Искам да я импрегнирам да не попива вода плочката. Плочката е светло синьо като основа с още петънца ... Мислиш, че може да се направи да не личи ли?

Ако става с импрегнант за камък имам останал от первазите?
Просто се питах дали няма да съвпадне с някое лепило като цвят.
Аз лично не съм виждал как се получава, но в един форум свързан с епоксидни смоли, колега беше написал, че е оцветявал смола с мастило и се е получил светло син цвят .
Ако бях на твое място щях да купя най малката разфасовка и да си експериментирам, иначе със смола ще стане здраво. Иначе може да се пробва и с прозрачен Поксипол с мастило, и той би трябвало да се оцвети. И с двете ще стане, но за цвят си трябват експерименти .

Тема "Импрегниране на пукнатина в плочка?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: