ЗДравейте ,става въпрос за вътрешността на 4 тонна цистерна за вода която се испозвала за напояване --пулннене испразване ..и така циклично.Вследствие, въпреки старото покритие от някакъв грунд и боя вътре с течение на времето започва да се появява ръжда. От доста време цистерната е празна и суха , и като я огледах скоро отвътре ръждата на места е започнала да си "копае местенца " . Със шпатула започнах да рътя тези места --и цели шупли стара боя, и ръжда падат и под тези шупли си е ..пак ръжда ..дотук добре . Сега главния ми въпрос е след като цялостно истържа местата кудето има падащ слой стара боя ..т,е, премахна шупли и други, може ли цялостно мсетата да се минат с ръждо-преобразувател, и след акто той взаимодсйства с ръждата и си свърши рабтоата ,да мина отгоре направо с грунд ?
Тази комбинация ръждопреобразувател (изчакване) и селд това с грунд отгоре му добра ли е или е лоша , грунда ще държи ли върху местата минати с ръждопреубразувател?
Целта ми с ръждо преубразувателя е да избегна шкуренето ...търкането с телените четки вътре в цистерната ,щото щее чудо
..от прах
Тази комбинация ръждопреобразувател (изчакване) и селд това с грунд отгоре му добра ли е или е лоша , грунда ще държи ли върху местата минати с ръждопреубразувател?
Целта ми с ръждо преубразувателя е да избегна шкуренето ...търкането с телените четки вътре в цистерната ,щото щее чудо