• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 19
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
ebahti - майстор
25лв. са малко......но все пак е криза-за някои
kolonal - специалист
Стефан написа:
stenmark написа:
Такава цена може да има в някой сънища,не повече от 25лв!
Абе, вие скоро да сте ходили на лекар? За такава работа аз не давам повече от 5 лв. Иначе, ще си я правя сам, и ще ми излезе без пари. :lol:
Ъъъ...трябва да ми се препокрие покрива. Ще дойдеш ли да го направиш за тази цена?
stivemaster - майстор
Луда работа , да коментираш цената на хорския труд , докъде могат да стигнат някои хора.Колега beam55 ,коректния отговор предвид неточната изходна информация е ,че колегите с чиито труд после ще се хвалиш , дават цени между 30 и 60 лв./м2 ,не по малко , на по малки цени от 25 лв. ,нищо добро не очаквай .
PLOCHKATABG - специалист
Стефан маже мазета за 70 лв., прави покриви за 300, ама иначе гонел майстора, като канапа не ходел по куфража !
Стефане ти пиеш ли ?
ebahti - майстор
Тц, на Стефан докторите му не дават,ама аз пия колкото за двамата :drinkers:
complast - специалист
Що се ловите на тъпите лафове на стефан.Правете се все едно,че го няма :oops: :? :lol: :?:
Dansaver - специалист
Бат' Стефчо пак ви боцка :-D :lol:

На тези времена повече от 2 бона си е набутвация, но внимавай с майсторите.
danovsky - специалист
И-ха колко съм спестил!!!Направих си го сам за 14 дни.Не болка за умиране да си го направиш сам освен,че оставаш без кръст отслабваш няколко килограма ,а аз получих и някаква дизхидроза и сега съм на хапчета :lol:
filmatoplo - майстор
Днес питах една комшийка си прави вила тук в Приморско , та я питах колко ти работят майсторите .Каза -40 лв на квадрат за приземния етаж и 60 лева на квадрат искат за мансардния етаж с покрива -той ще е на гредоред без плоча. :wink: А приземния етаж е със плоча.По принцип местните майстори тук на тая цена си карат от години -на Софианци им излиза евтино. :)Вилата е 100 квадрата площ .
АЛФ - напреднал
Моля, който е наясно с цените за изграждане на четирискатен покрив, да ме осветли. За етажа/плоча/ майсторите ми взеха 40лв. за кв. м., а за надзида и покрива ми искат 45лв.кв.м. Въпросът ми е, тези 45лв. как е редно да се смятат- по квадратурата на сградата, или на покрива? :? Поздрави!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 19

Тема "Цена на труд за изграждане на покрив?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: