Другари! имам едно петно в китната и тучна ливадка тръгнало да изсъхва .първо мислех че аз от прекалено ниска коситба съм я Бастисал , но като се вгледах днес по -отблизо се оказа че точно там има мравуняк .как да постъпя ?третиране с препарат -какъв колко или обикновен напалм?:)
parketmilanov написа:Другари! имам едно петно в китната и тучна ливадка тръгнало да изсъхва .първо мислех че аз от прекалено ниска коситба съм я Бастисал , но като се вгледах днес по -отблизо се оказа че точно там има мравуняк .как да постъпя ?третиране с препарат -какъв колко или обикновен напалм?:)
Здравейте, за първи път вземам отношение в сайта, но много искам да ви отговоря и най- вече да останете доволен. За борба с мравки се продават най- различни препарати . Но аз искам да ви кажаедин почти безплатен. Когато имам такива неканени гости , повече между плочките, ги посипвам с брашно и те панически избягват.От доста години правя така при необходимост, се повтарЖелая ви успех.А аз дано да успея да ви пратя съобщението.
Недка Апостолова