Проблем ще е конденза при изключване на захранване и UPS / не дай си боже / При големите мощности с предавател на известна GSM мрежа се ползват два климатика /единия в резерв / по покриви и полета пък и има обслужващ персонал  

torbalan написа:Трябваше да нарека машината "работна станция" за да избегна асоциациите със сървъри
ако можеше сървъра да виси на балкона - никой нямаше да си прави труда да строи сървърни помещения...
това с мазето е по-добър вариант....
 . Проблемът, който се опитвам да реша е, че машината шуми ужасно. Екстрите осигурявани от специализираните сървърни помещения не ми трябват.
. Проблемът, който се опитвам да реша е, че машината шуми ужасно. Екстрите осигурявани от специализираните сървърни помещения не ми трябват.
 Това, че ти искаш работна станция да върши тази работа на терасата е друг въпрос
  Това, че ти искаш работна станция да върши тази работа на терасата е друг въпрос  Според мен проблемът ще е с охлаждането предимно лятото. Ако явържеш кутията със стаята в която да има климатик мисля, че е вариант - през прозорец например....
 Според мен проблемът ще е с охлаждането предимно лятото. Ако явържеш кутията със стаята в която да има климатик мисля, че е вариант - през прозорец например....torbalan написа:хахаЕ, ако дойдат и лястовици ще бъде направо умилително, но точно тази вероятност ще я мисля когато се случи на практика.
а гнездо на лястовици върху дупката на вентилатора трябва ли ти ?))))
като е шумна машината - смени и вентилаторите...

Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: