• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 18
Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
Galski - специалист
SHL написа:

Здрасти Galski,
сега имам повече време на разположение за да ти отговоря..... Разгледай ги и сподели. След, което идват и въпросите: Защо трябва да правя всяка баня една и съща ? Защо и двата варианта да не са добри ? И не е ли въпрос на вкус, това, което казваш ти ?
Разгледах аз веднага твоите творения и това, което видях ми хареса.
С едно изключение :) - прословутото разминаване от няма и 2см.
Ето го тук.
Ако беше разминал с половин ивица, за да изглежда умишлено и нарочно - ок. Ама ся седи като грешка. И не е въпроса всяка баня да е една и съща, а да стои самата баня като "изваяна".

Хайде стига сме "дъвкали" въпросното подравняване :) Вече си я направил банята, няма да я къртиш я :-D
Весел празник!!!
anmoll - специалист
Здравей, SHL интересна е банята, която си направил .Поздравления! Предстои ми цялостен ремонт .Принтирах снимката, само не знам дали ще е практично това,че има осветление на пода.Винаги мия банята обилно с вода от душа.
SHL - специалист
anmoll написа:
Здравей, SHL интересна е банята, която си направил .Поздравления! Предстои ми цялостен ремонт .Принтирах снимката, само не знам дали ще е практично това,че има осветление на пода.Винаги мия банята обилно с вода от душа.
В случая, осветление на пода в тази баня няма но, ако искаш не е проблем да си направиш. Радвам се, че ти е харесала :)
anmoll - специалист
Извинявай SHL все още трудно се ориентирам в този сайт. Помислих си, че ти си направил банята с "реката", затова пиша за осветление на пода . Твоята идея също е хубава, но може би на стена ще е по-красиво.
SHL - специалист
anmoll написа:
Извинявай SHL все още трудно се ориентирам в този сайт. Помислих си, че ти си направил банята с "реката", затова пиша за осветление на пода . Твоята идея също е хубава, но може би на стена ще е по-красиво.
Това за стената е добра идея и при удобен случай ще го пробвам... :-D
тонито - специалист
Това го е правил VESBOND......Яко нали?

Прикачен файл

A(012).JPG
A(012).JPG (17.22 KиБ) Видяна 10381 пъти
тонито - специалист
и това...........:)

Прикачен файл

A(013).JPG
A(013).JPG (19 KиБ) Видяна 10381 пъти
SHL - специалист
тонито написа:
Това го е правил VESBOND......Яко нали?
Браво,
харесва ми. Идеята е добра. Само, ако можеше снимката да е по-чиста...Такава беше и първоначалната ми идея - всеки да качи нещо по - нестандартно, което е направил самия той или пък негов колега ( в краен случай ). Още един път - браво.
тонито - специалист
Още......от изкуството наречено VESBOND

Прикачен файл

A(008).JPG
A(008).JPG (19.01 KиБ) Видяна 10350 пъти
тонито - специалист
Ето ....

Прикачен файл

A(011).JPG
A(011).JPG (18.02 KиБ) Видяна 10351 пъти
  • 1
  • 3