Ел. инструментите. Консумативи.
torbalan - Дървен философ
вибрации не трябва да има
особено пък на празен ход....
Norek1 - специалист
Язък значи съм попаднал на дефектна стока, е сега пак му напраих една проба за около 1 мин еми отпред си загря и така вибрираше, че чак ръката ми изтръпна.Тва ако го нося в практикер с тия проблеми дали ще ми го вземат за ремонт? :?
до сега по големите магазини не съм имал ядове...
Norek1 - специалист
Същото помня ми каза един колега като бях за сефте започнал работа и ми даде с един къртач да правя канал за една тръба, каза ми да отида да се изпикая и без усилие ще се почуствам добре след тежкия работен ден :-D

Еми ще видим като съм свободен ще се метна до практикер, аз си получих отговор на въпроса, че не е нормално така да работи машинката, за което съм благодарен :gott: :)
valmet - специалист
Norek1 написа:
Обаче другото интересно е че като го пусна и стисна дръжката яко, вибрира ама тва е сигурно щото е 900В.
Колега,смени диска с друг и отново пробвай преди да направиш рекламацията.
sasim - специалист
Тея вибрации са от криви дискове пусни го бес диск да видиш че няма да вибрира или купи по-хубав.А загряването си е от машината и моита загряваше в началото докато беше нова, но после като се разработи и мина.Кое и загрява всъщност главата ли или тялото?Ако е главата има два варяната да се оправи след известно време работа, или както беше написал един колега по-горе да се изядът зъбците.Ако е от тялото там вече не мога да ти помогна.Тялото не трябва да загрява още повече на празен ход след минута работа.
Kalin_Do - напреднал
ееееххххх....накарахте ми да си припомня първият ъглошлайф,марка "Budget",беше 50 пари.В продължение на около година съм му купувал 10-на пъти четки по около 4лв...накрая не издържах и си купих "Bosch",за сега се държи геройски :-D
PLOCHKATABG - специалист
Johny написа:
Ей, я го покажи този виброшлайф за 600лв.
Първо, научи терминологията, какво е написаното от теб, и за какво става на въпрос.
Другото, не се хващай за самата дума и цената . Някога да си държал Метабо в ръцете, за да коментираш цена, нямам как да ти го снимам, поради определени причини, мога да ти снимам винтоверт за 600 лв, ако толкова държиш. И той ли не може да струва толкова ?
Просто ти казах да не слагаш всичко под общ знаменател, няма никаква логика .
Norek1 - специалист
Махнах му диска (да уточня диска е за шлайфане, той вървеше с ъглошлайфа) и почти не вибрира , но пак загрява .А и главата загрява, не тялото.
мхм
аз в началото разбрах, че без диск вибрирал...

напъвай го на работа - ако изгори - в магазина за нов :)

Тема "Относно ъглошлайф" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: