• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
chenks - специалист
Emerald написа:
chenks, знаеш ли, принципно ще се съглася с теб. Има категория хора, с които да тръгнеш да работиш означава само да си губиш времето и да си скъсаш нервите. Но ти много лесно и бързо прецени човека само поради факта, че търси мнение за цената на работата. Това е абсолютно нормално за всеки трезво мислещ човек. Нито българин, нито европеец и най-малко американец, ще хукне да хвърля излишни пари на вятъра. Маркетингът на дадена стока (в случая услугата също е стока) започва с цената и върви по градация на намиране на оптимум между цена и качество. Това, че някой първоначално се интересува преди всичко от цена, съвсем не бива да бъде тълкувано по начина, по който явно си го възприел.
Съгласен съм с теб, спор няма. Но не проблема е цената и запитването за нея, а това че човека тръгнал да мери с шублера плочките и после фугите. Е ако и това не е прекалено, здраве му кажи. По-горе някой беше обяснил , че немогат да бъдат еднакви плочките, дори и първо качество. Все пак това е глина, която се пече и раздува. Ако въпросния клиент държи на качеството , просто да си поръча гранитогрес и съответно да заплати цената за качествен монтаж и мисля , че всички ще са доволни.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Полезна информация:
Разгледайте майстори и фирми за лепене на плочки Заявете проект за лепене на плочки и сравнете цени напълно безплатно
Time2Burn - специалист
Аз взимам по - скъпичко от 12-15 лв на квадрат, ама съм се доказал и има за какво. Цената ми е от 18 до 20 лв, но често в ремонт на баня има още 20 неща които покачват цената (извън цената на плочките)
Стефан - майстор
Не знам защо ми е изтрито мнението, ама нейсе! Явно гилдията работи! Разбирам, че "гарван гарвану око не вади" :? Знам също, че съм трън в очите Ви :lol: Но защо не проумявате, че мога само да съм Ви полезен с моите шеговити закачки???
Теди - специалист
Antonini
Би ли ми дал тел. на този "майстор"ще го взема при мен и даже повече ще му плащам да работи за мен ?! :wink:
Цените са такива каквито се договориш, но за 10лв. ми звучи като да си купиш "Армани" от Илиянци и да се дразниш от кривите шевове после. За толкова пари толкова! За този размер цената е почти колкото си ги купил поне никой добър майстор няма да ги погледне за 10лв.-та това са 100бр. в кв.
Time2Burn-За мен това са нормални цени колега поне и аз(ние-бригадата) съм на такива!
go6o87 - напреднал
на мен ми взеха по 17 лева на квадрат и една седмица главоболия с майстора...(ако не му седиш на главата не работи, или ако работи все ще обърка нещо - даже накрая видях че е обърнал един фриз!!! ама майната му, изгоних го че ми скъса нервите без да го оправя, затова повече никакви майстори , всичко сам си правя!
Kuncho - напреднал
Лекичко да ви подразня- 7 лева на квадрат как ви се струва? Включително и фугирането за 22-3 квадрата баня. Предварително обаче всичко беше изкъртено, стените бяха идеално прави. 150 лева плюс бира и мезе колкото можахме да поемем с майстора излезе. Останах доволен особено от скоростта на работата.
Теди - специалист
То друг избор няма освен скороста да компенсира парите :wink:
tedi1 - специалист
Майстор ми прави банята, тоалетната и кухнята в апартамента преди четири години. За колко ги е правил не помня, но нямаме забележки по качеството и досега. Същия майстор сме пазарили да слага сега плочките в къщата - две бани , кухня и теракота в коридора на цена 10 лв за фаянс и 12 за теракот. Не мисля че след четири години ще ги направи по некачествено от първия път, защото ми е поискал тези пари а не 18-20 лв. Вие как мислите ?
Profi Stroi - специалист
От кой град си ако не е тайна
tedi1 - специалист
Е, не съм от София, ама и тука чувам цени, които стигат до към 15 лв на квадрат.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Тема "ТАРИФИ НА МАЙСТОРИ ЗА ЛЕПЕНЕ НА ПЛОЧКИ ЗА 1 КВ. МЕТЪР" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: