Мечтата на всяка домакиня
rum_sz - специалист
Тези се хващаха челно за стената.Ако е гипсокартон с види за гипсокартон , ако е стена един приятел каза че ставало с дюбел пирон
zorry - помощник
Цял уикенд се мъчих с тоя кичендроу и успях да направя няколко проектчета, но много ми е трудно понякога наместването на някои неща.
Например като искам да преместя нещо една идея нанякъде, то се върти или се мести повече отколкото трябва.. Изнервям се :)
Направих си около 10 версии за моята кухня
Ето тази ми изглежда най-удобна: Изображение
Плотът от едната страна е по-нисък, но това е защото наистина искам да е по-нисък, защото така ми е удобно да работя.
maroka - специалист
Например като искам да преместя нещо една идея нанякъде, то се върти или се мести повече отколкото трябва.. Изнервям се
Мда, понякога се случва това и е доста изнервящо.
Има обаче лесен начин да го преодолееш.
Маркираш модула с ляв бутон. После натискаш десен бутон и даваш команда move, наместваш с мишката на желаната позиция. Излиза ти прозорче, в което пише с колко точно си преместила модула - ти само натискаш ОК в това прозорче и модула е на мястото си :)
kobutan - специалист
вижте в датата, страницата на yorgo - георги игнатов - има превод на български за програмата.
zorry - помощник
maroka написа:
Например като искам да преместя нещо една идея нанякъде, то се върти или се мести повече отколкото трябва.. Изнервям се
Мда, понякога се случва това и е доста изнервящо.
Има обаче лесен начин да го преодолееш.
Маркираш модула с ляв бутон. После натискаш десен бутон и даваш команда move, наместваш с мишката на желаната позиция. Излиза ти прозорче, в което пише с колко точно си преместила модула - ти само натискаш ОК в това прозорче и модула е на мястото си :)
Благодаря, ще пробвам :)
Ето няколко проекта от мен на KitchenDraw: http://sites.google.com/site/troshanicabg/Home/proekti

с радост бих помогнал за всичко свързано с мебелното проектиране и производство!
rum_sz - специалист
Как мога да маркирам,цялата кухня наведнъж .
kobutan - специалист
как може да маркираш цялата кухня?
ами меню edit - select all например
или с натиснат ляв бутон на плъха си селектираш прозорче, в което е цялата кухня.
rum_sz - специалист
Защо като вкарвам цветове с който работя в палете,после някой от тях не излизат,особенно на Кроношпан.

Тема "Ръководство за KitchenDraw" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: