Всичко за дърводелството
rap66 - специалист
Woody си има разкрой и дори работи по-добре от програмите на фирми за разкрой. И можеш сам да си проектираш мебелите, не да ровиш из разни библиотеки.
Програмите ще ги кача ТУК. Аз работих с WOODY 2.0.0.36 и уроците са там. Всички мебели си проектирах с нея до разкрой - кухня, гардероби, бюра, секции. Трябва да се внимава обаче с ъглите, понякога прави номера (тази версия поне) с разполагането на ъглите
Там има и БАЗИС 7.0, според руските сайтове доста по-добра, но до нея не стигнах, Woody ми свърши работата
Последна промяна от rap66 на вт мар 30, 2010 1:35 pm, променено общо 1 път.
Sandman - специалист
Благодаря за съветите!
Честно казано, с ПРО100 май ми е по-лесно да боравя. А разкрояването не ме интересува, понеже нямам с какво и къде да режа цели листове. Като приключа с проекта ще си поръчам направо елементите. Насочил съм се към Бриколаж в Люлин, понеже един френд ми каза, че не смятали фира и.т.н. Но ако някой знае по-изгодно място в западна софия ще съм благодарен да сподели.
profesionalist_wood - майстор
има демо версии на ArchiCAD която струва 15 000 лв :lol:
plamen6311 - напреднал
SANDMAN в Западна София може да отидеш в склада наТопливо в Божурище. Там има дърводелска работилница /цех/ в който разкрояват и кантират ПДЧ. Хубавото е че в повечето случай го правят веднага на място и плащаш само толкова колкто си отрязал. ПДЧ-то им е мисля на Интершпан и Кроношпан, цените са му около 12,60 лв. на квадратен метър + по 0,60 лв. на линеен метър за рязане. Намира се като от сфетофара на МЕТРО завиеш наляво към Божурище и караш още около километър само направо, намира се от дясната страна на пътя, точно срещу входа на бившето военно летище. Лесно се намира, работи и в събота до обяд. Успех.
bisserk - помощник
SANDMAN вече не са там. Или са фалирали, или са се преместили, но не можаха в Топливо да ми кажат нищо повече. Това беше тази събота.

Тема "Проектиране на мебели - има ли програмка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: