Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
pavkatay - майстор
В такъв случай разгледай преходните лайсни на паркетаджиите. Отрязани под 45 градуса може да ти оформят рамка и да крепят пакета-размера от 30мм ширина мисля,че го има при тях, Перото нагоре не му виждам смисъла от схемата. :?
Вариант е и сдвоени алуминиеви винкели 20х20. В този случай перото,което крепи пакета ще е 20мм.
svetliopi44 - Чирак...
Има смисъл... първо сглобявам всичко на земята и лепя профила за стъкло пакета със силикон ... после само вдигам и завивам... :wink:
zvetomil - специалист
Като попрочетох и аз така го усещам .Два събрани със самонарезни винтове 3.9/16 един за друг АЛ. винкела(винтовете са на перото) 20мм/20мм.Може да ги разкроиш и на циркуляр под 45 градуса ,ноо много точни размери за да се съберат в ъглите,и в ъгъла ги събираш с метално право ъгълче и самонарезни(пак на перото).Има и дървесни имитации ,не са само бели.
8180 - майстор
Светльо,
А защо стъклопакет, а не стъкло/плексиглас/друго?
svetliopi44 - Чирак...
8180 написа:
Светльо,
А защо стъклопакет, а не стъкло/плексиглас/друго?

Ще се изгуби ефекта ...
Аз също мислех за комбинация от два профила ,но там влизам сериозно в металообработване ,китосване и боядисване ... :?
Е ако това ще е варианта не искам да съм магаре на мост ... :lol: но просто нямам нито инструмент ...нито условия за тази работа ... :?
Имам още време не е толкова спешно ,но трябва да го измисля някак да е елегантно ...
Благодаря ви момчета ... ако ви хрумне нещо пишете ... :wink:
Pooh - майстор
Светльо, мислил ли си за Т образен носещ профил за растерни тавани, или мислиш, че няма да издържи теглото?
svetliopi44 - Чирак...
М даам ... много много не съм се вглеждал в тях понеже знам че те не носят голямо натоварване ... а и не знам дали имат с такова перо дето аз търся ... абе нестандартна работа ... но си е предизвикателство точно направи сам ... :wink: там ми е гъдела ...писна ми от стандартни неща ... :)
petkov_75 - специалист
Нещо такова няма ли да свърши работа? :?

Прикачен файл

P1040971.JPG
P1040971.JPG (170.87 KиБ) Видяна 3655 пъти

Прикачен файл

P1040972.JPG
P1040972.JPG (164.4 KиБ) Видяна 3655 пъти
svetliopi44 - Чирак...
Ако го нямаше това извитото нагоре щеше да е супер... :roll:

Тема "Търся нестандартен Т профил (за предпочитане AL)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: