• 1
  • 2
Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
тонито - специалист
ами...харесват ми такива неща.искам като се прибера в къщи да ми е кеф.а както всички знаем кефа цена няма:)
Spokoiniq - майстор
Емо Врачански имаше една хубава тема за оформянето на ъгъл , облечен с камък като твоя.Много грозно стърчи така, ако го беше поначукал хем щеше да е неравно, хем по-късо.Станало е като огромен буркан с шарена сол, от тези , по които и чужденците не се заглеждат вече.Не критикувам вкуса ти, просто на мен ми е кичозно.
тонито - специалист
ами какво да направя като ме влече КИЧА? :lol:
PLOCHKATABG - специалист
Подредбата на "камъка" не струва, ръбовете не са завършени, паното не е разпределено с цел, просто изсипване на сол.

Отговарям като много други боклуци тук и не се заяждам !

Иначе имаш желание.
Отговора ми е диктувам от определени причини, не се засягай !
тонито - специалист
от какво е продиктуван?ни най малко се засяган.няма дертове.все пак е направи сам.аз не съм рпофи:)
vessselinov - специалист
Тези камъни са изкуствени нали. Може ли да ми кажете как се казват, колко струват и с какво се обработват (боядисват) Изображение
тонито - специалист
казват се "рустика глина" ма ги в мадам бликолаж:) преди около 2 години бяха по 35 лева квадрата.продава се отделно и боя..не помня колко скъпа.разрежда се с вода..колкото повече вода по светли тонове стават..
vessselinov - специалист
Някой може ли да ми каже това какви камъни са. Тази снимка ми попадна от нета случайно и не мога да попитам собственика какви са камъните.

Прикачен файл

011793160.jpg
страхотно
011793160.jpg (51.43 KиБ) Видяна 4027 пъти
sasooooooooo - "специалист"
Това са същите, но боядисани в няколко цвята
vessselinov - специалист
sasooooooooo написа:
Това са същите, но боядисани в няколко цвята
Днес ходих до Бриголаж да ги гледам. Имаше счупени парчета - отвътре са някакъв бял цимент и мозайка.
С какво се боядисват ако ги мина с дълбокопротинкващ грунд и след това с латекс и накрая лак за запечатване или има друга технология.
  • 1
  • 2

Тема "нещо интересно" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: