• 1
  • 2
Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
Здравейте,
Нуждая се от вашата помощ. Не мога да преценя какъв цвят да са стените на спалнята. Стаята е южна с голям прозорец, мебелите са тъмни - почти черни. Даите идеи и предложения.
Spokoiniq - майстор
Зависи от кой цвят ти става по-лесно ...самолета :lol:
torbalan - Дървен философ
slavi_dd написа:
Здравейте,
Нуждая се от вашата помощ. Не мога да преценя какъв цвят да са стените на спалнята. Стаята е южна с голям прозорец, мебелите са тъмни - почти черни. Даите идеи и предложения.

ако сам не можеш да решиш какъв цвят да е спалнята...
най-добре хвани дизайнер...
отдели някаква сума, дето ще му е хонорара...
седни с него и си поговори...

според мен това е правилния начин...
perko - специалист
Ако имаш достатъчно средства, това с дизайнера е най-доброто което можеш да направиш. Но все пак, за спалня са подходящи студени или неутрални тонове. Може и малко по-тъмни и убити цветове (убити цветове за мене са такива с малко сиво в тях, не много наситени). Например лилаво, синьо, сиво, зеленикаво...
Едната спалня в къщи направих като смесих лилаво и черно, стана много добре.
mim - специалист
по тв предаванията как процедират:

избират си завесите, завивките, покривките, декоративните възглавници и от тях "взимат цвета" за стените

така има приемственост и нещата влизат в гама, после не дразнят окото

прати жената да пазарува текстил, после с 1 възглавничка отивате до бояджийницата да бъркате цвят за стените
ebahti - майстор
аз моита бях решил да я боидисам кървавочервена,ама ме отказа цената която ми искаха за оцветяване :evil:
Borizanov - специалист
ebahti написа:
аз моита бях решил да я боидисам кървавочервена,ама ме отказа цената която ми искаха за оцветяване :evil:
Човече, кърваво червена звучи супер. Особено ако си решил да правиш стая за психо мъчения... направо целиш шестицата с тоя цвят.
За отмора обаче мисля, че цветове в зелената гама са за предпочитане.
ebahti - майстор
да ,ама самолета нема приземяване :wink:
Spokoiniq написа:
Зависи от кой цвят ти става по-лесно ...самолета :lol:
Има кои да се грижи за ставането :lol:

А сега серйозно. Много мислих и се спрях на светло, небесно синьо, но незнам как ще се върже с тъмните мебели :? Вие как мислите дали ще е добре?
п.п. Пари за дизайнер няма :sad:
ebahti - майстор
черното според мен най-добре се връзва с жълто и червено......ама хора разни -вкусове много.......абе кво му мислиш толко-клепай стените с квото ти харесва,нали там ще спиш-нема гости да водиш........ опасно е :?
  • 1
  • 2

Тема "Цвят на стени на спалня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: