Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
miq - помощник
:sad: Здравейте, моля ви за помощ. Прахосмукачката ми е в гаранция, перяща, с идеално почистени и подсушени филтри след вчерашното пране. Днес поплавъкът я изключва непрекъснато, невъзможно е да се почисти с нея. Проверих, инструкциите са да се почисти филтърът от пяна, но той е съвсем чист! Като го махна, не изключва, но пък пише да не се работи без него. Какво е мнението ви? Развалена ли е или нещо не правя както трябва? Благодаря. :?
torbalan - Дървен философ
след като е в гаранция - по най-бързия начин я връщай там, от дето си я купил...
тяхна грижа е да я ремонтират...
miq - помощник
:2thumbs: Не, прахосмукачката не е развалена, нещо става с джаджите в предния контейнер с водния филтър. Носих само него и се оказа, че един от филтрите е омекнал и изтънял от многото пране. Направих си друг - 0.30 лева, без пари ми излезе. :computer:
Прахосмукачката ми отново е пушка!
Spokoiniq - майстор
И аз съм с Зелмер, добре смуче гадта,има електро тупалка и с това имитира успешно рейнбоуската такава, има само един основен недостатък-колкото и да я карам, и да викам , сама не тръгва да чисти :lol:
miq - помощник
:) Оооо, върши ли работа... Върши и още как! Колите ни светнаха, обезпраших дома си. Мощна е, но идеалното и бързо чистене се получава с турбочетка. Факт е, че зарязах моята Уфеса и не ми се чисти вече с нея. Предпочитам да мия Зелмера след всяко чистене, отколкото да се давя с прахоляк и торбички. За мощността й може да се съди и по това, че веднага след прането на колата я подкарах с почти сухи седалки, без да се намокря. :)

Тема "Проблем с прахосмукачка Зелмер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: