Мечтата на всяка домакиня
zdravko77 - помощник
С риск да бъда порицан че не е точно по темата мога ли да попитам хората, които се занимават с това каква цена мога да очаквам за кухня 2.80 метра долни и горни шкафчета, материала ще бъде пдч с мдф профили по краищата. Ще има един вертикално отварящ се шкаф от стъкло тип витрина, още седем горни и три долни шкафа + един за вградена печка както и три чекмеджета. Над горните шкафове ще има козирка с лунички. Каква цена мога да очаквам за това нещо?
bogomilZ - специалист
пропусни тези клиенти - аз в този момент казвам - много съм зает и няма да може да ви изпълня поръчката - търсете друг
ако наистина си сметнал и можеш да защитиш офертата си няма причина да се безпокоиш
root666 - специалист
А дефакто каква беше твоята оферта? То е ясно че за 1000 няма да стане, ама да не е била и колкото добра кола втора употреба ?
niki_sap - специалист
Ако мога да се възползвам и аз от темата - въпрос към всичи майстори на кухни и най-вече към ДТ Иванов, защото виждам, че прави кухни от масив.
Искам да се ориентирам в цена за следното - 2 ниши:
В едната:
- долен шкаф 100 см. от дясно в него вградена 45 см. миялна, от ляво мивка.
- горен шкаф - нормална височина, нормална дълбочина, широк 100 см. с две лавици за чаши. Варианта за вратите е или плътни или със стъкло - не знам има ли разлика в цената?

Втора ниша: вирока 150 см.
- долу има свободно стояща печка 50 см. и остава да се направи един плот с две страници (крака) под който ще влезе пералня.
- отгоре: над печката (50-60 см.) абсорбатор чекмедже, и до горе, до тавана шкафове (височината би трябвало да е около 100 см.), над пералнята плътен шкаф с 2 врати отново на височина 100 см. (и широчина толкова).

Обобщено става дума за: 1 шкаф за имивка на 100 см. широчина и един плот с крака на 100 см.
Един шкаф за чаши: 100 на нормална височина (не знам колко е 60 см?)
Един (или 2) шкаф 150 на 100 с по 3 лавици вътре.

Интересува ме изработване от масив - имам предвид вратите и да са боядисани в бяло - материал бук или дъб, приемам съвети, целта е да се виждат и жилите след боядисването. Корпуса не знам какво е най-добре да бъде - но да си бъде бял и да се връзва с вратите все пак.
Гръб няма нужда (има плочки) ще са необходими водобранни лайсни.

Интересува ме разбира се възможно най-близката до истината цена по възможност.
niki_sap - специалист
Е никой ли не желае да ми направи оферта? Макар и приблизителна? Може и на лични.
Интересува ме гореописаното. Тъй като предполагам и пантите и имат значение, нека офертата е с Блум с бавно затваряне - говорим за общо 6 врати (12 панти) това едва ли прави голяма разлика.
DTIvanov - специалист
Довечера ще се постаря да ти пратя оферта на лични.
niki_sap - специалист
Много благодаря - моля те поясни и дали би могъл да я изпълниш в София - виждам, че си от Пловдив. Благодаря.
DTIvanov - специалист
Извинявам се за закъснението, но се прибрах много късно, и не съм готов. Обещавам утре (т. е. вече днес) до обед да съм готов. София не е проблем за изработка и монтаж, около 30% от поръчките ни са в София :) .
shadowman - майстор
root666 написа:
А дефакто каква беше твоята оферта? То е ясно че за 1000 няма да стане, ама да не е била и колкото добра кола втора употреба ?
Някъде около 1700.
DTIvanov - специалист
Shadowman и аз там някъде я сметнах около 1750 лв.

Тема "Въпрос за колеги (мебелисти)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: