• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
BALKY - специалист
Здравейте, в новопостроен апартамент в баните на тавана сложих водоустойчив ГК.Въпросът ми е трябва ли да се шплакловат таваните с rigips(или нещо подобно) и след това да се полага някаква дишаща мазилка или направо да се нанася мазилката. А и може ли някой да ми препоръча някаква подходяща мазилка за таван на баня.
Предварително благодаря.
torbalan - Дървен философ
след, като тавана е от гипсокартон, за чии ти е мазилка?

аз смятам направо да го боядисам... защото съм в същото положение и аз....
ebahti - майстор
циментова шпакловка,после фасаген или драскана мазилка,лично моя таван е с обикновен латекс...
chapara - майстор
Фугопълнител на Ригипс също зелен на цвят :wink: :roll: :wink: След обработка на фугите и винтовете не е зле да се оближе :-D изцяло :wink:
PLOCHKATABG - специалист
chapara написа:
Фугопълнител на Ригипс също зелен на цвят :wink: :roll: :wink: След обработка на фугите и винтовете не е зле да се оближе :-D изцяло :wink:
Сега някой трябва да пита какво значи да се оближе ... .

Защо се робува на материали, било то зелени и червени ?
Над 10 години използвам само и единствено гипсово лепило на Боро във всички процеси с картон, лепене, шпакловане, фугиране, ама каквото се сетите, е още нямам рекламация от никъде. Много добър материал, има го във всяка "бакалия" !
stivemaster - майстор
Е браво бе батка ти се изказа направо като рекламен агент на Боро бе.Аз също харесвам качествените продукти но от гледна точка на това че в живота си винаги действам принципно, призовавам всички ви : НАУЧЕТЕ повече за нелоялната конкуренция ,кои са некоректните фирми и не купувайте продуктите им защото така отстоявате и собствените си интереси в бъдеще.
PLOCHKATABG - специалист
stivemaster написа:
Е браво бе батка ти се изказа направо като рекламен агент на Боро бе.Аз също харесвам качествените продукти но от гледна точка на това че в живота си винаги действам принципно, призовавам всички ви : НАУЧЕТЕ повече за нелоялната конкуренция ,кои са некоректните фирми и не купувайте продуктите им защото така отстоявате и собствените си интереси в бъдеще.
Принципно всеки производител на изолация си рекламира негови продукти за лепене. Принципно всеки производител на картон си рекламира негов продукт за лепене. Принципно всеки производител си рекламира неговия продукт.

Принципно, аз не съм производител и не рекламирам, а казвам с какво работя принципно повече от 10 години и нямам грам оплакване.
Принципно си работи с каквото искаш, аз казах, аз с какво работя, бе !
BALKY - специалист
Идеята на мазилката ми е, че вероятно ако го направя с латекс ще се запечата тавана и може би ще има кондез и мухъл .....
torbalan - Дървен философ
ех, с това запечатване...

ако няма вентилация в банята - с каквото и да го направиш, мухъл ще има...
банята трябва да е суха - за това трябва да има отопление и вентилация...
PLOCHKATABG - специалист
Допълнение към предния ми пост.
Стивмастер, нямаш на идея колко е универсален този продукт.
Лепи картон на доста дебели топки без да свлича, пълни фуги без значение от ширината на фугата, шпаклова се много мазно даже и с дебелини, шлайфа се доста добре, цикли се много добре ако се уцели момента, ако се наложи, боядисва се много добре, лепи плочки много здраво, лепил съм много такива над плотове в кухни, можеш да си махнеш мастара след 10 мин., лепи изключително здраво както фаянс така и теракот, с задължително киснене на плочката, зида тухла 4-ка, газобетон, единичка, няма кривене на редове като други материали. Много добро отворено време на работа 20-30 мин.
И всичко това с един единствен продукт на Боро, дали е реклама не знам, но аз съм много доволен от него. Просто ти отварям очите !

И не на последно място, погледни, колко звезди за качество има, от къде ли не !!!
  • 1
  • 2

Тема "Баня с ГК" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: