• 1
  • 2
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
BAlexandrov - специалист
Интересна идея ми се стори тази

http://www.alpharubicon.com/kids/garage ... uweyen.htm
Ето и самите контейнери
тук

Какво мислите?
torbalan - Дървен философ
екстра е, само да имаш къде да го монтираш...

контейнери ще намериш по големите магазни и по техните размери може да си направиш скарата...

може да се модернизира и да се измисли така, че да не се налага да извадиш 10 контейнера, за да стигнеш до последния...
javor4o - специалист
Няма ли да си блъскаш главата? :?
gandonov - специалист
Още няколко варианта за монтаж на контейнери:

Прикачен файл

Screenshot.jpeg
Вариант за монтаж на стена
Screenshot.jpeg (73.3 KиБ) Видяна 8027 пъти

Прикачен файл

Screenshot-3.jpeg
Свободно стоящ.
Screenshot-3.jpeg (81.05 KиБ) Видяна 8027 пъти

Прикачен файл

Screenshot-1.jpeg
Монтаж на таван.
Screenshot-1.jpeg (73.29 KиБ) Видяна 8027 пъти

Прикачен файл

Screenshot-2.jpeg
Друг вариант за монтаж на таван.
Screenshot-2.jpeg (70.96 KиБ) Видяна 8027 пъти
Армагедон - специалист
Нещо не ме кефи :omg: ще запомниш ли какво си сложил във всеки един контейнер или ще им поставиш описи :sad:, идеята куца !!!!!!
шоп - майстор
Мен ме кефи. Ако си на зор с мястото е екстра. Пък който иска да си ги номерира и да си направи опис.
sstefanov - майстор
Продават и прозрачни контейнери.
vasilrig - специалист
И са мисля че идеята е добра,отколкото за блускането на главата при 2,50 ако ги направиш до 50 см от тавана май няма да си блъскаш тиквата. :lol:
mladkal - майстор
Идеята не е никак лоша. Аз самият замислях нещо подобно за въдичарски такъми, които ползувам само и единствено късна пролет-ранна есен. Въпрос на височина (на ползвателя) и желание за организация на мъртви прострнства в малки помещения. лично аз имма стойка, на която си "нанизвам" комплект гуми (зимни или летни) според сезона...високо до тавана са, не ми заемат място и е прегледно.
добрата организация и направата на кратък опис е винаги в плюс при организирането на гараж, работилничка, мъжки кът.
Здравей те, нека да покажа аз какво решение съм намерил за пространство на тавана (в случая в гаража).
Необходи ми са - малко UD за гипсокартон, две шпилки, малко резета, видии и синджир. Мисля че следващите снимки ще говорят повече. Ако има въпроси - насреща съм. Ще се радвам на отзиви от ваша страна.
Весело посрещане на 2014

Прикачен файл

DSC_0016.JPG

Прикачен файл

DSC_0014.JPG

Прикачен файл

DSC_0011.JPG

Прикачен файл

DSC_0008.JPG
  • 1
  • 2

Тема "Място за багаж на тавана" | Включи се в дискусията: