Pooh написа:Плочка, гледам, че си "СПЕЦИАЛИСТ ПО ВСИЧКО", нещо за 50см. да кажеш, защо пропускаш този размер? Както и да обясниш ТИ лично някога виждал ли си 125см. широк лист гипсокартон, че толкова упорито слагаш разни невъзможни за мерене дименсии като 31,25 ... деба, това точно ако го премериш ВЯРНО на 15-20 профила, лично ще ти нося инструментите по обектите и ще ти аргатувам поне 1 годинаhttp://www.knauf.bg/knauf/home.nsf/Preg ... 0steni.pdf![]()
Хайде, да те помоля да не взимаш отношение за всичко - смешничко е да се правиш на прекалено голям разбирач. Кажи в крайна сметка каква ти е специалноста, че за един месец се изкара "Ециклопедист", което на прост език ще рече "Не разбира от нищо, но взима отношение по всякакви въпроси."
П.П. Да, ще се радвам и да покажеш това "изикване", където пише 41,7см. и 31,25см.
Аз може и да не съм специалист по всичко, но съм се научил да чета, прочети и ти малко.
Те тия от Кнауф си пишат наизуст! Питай ги тях за деменцията!
Специалността ми е специалист по всичко! Кво те брига теб каква ми е специалността?
пп
Забравих да ти отговоря за 50-те см. да, има но отстояват, когато са на таван, а тук говорим за стена, има голяма разлика!
Бих ти го снимал всичко това, защото го имам и пред мен, но просто в момента нямам с какво!
По отношение на ширината, даже съм изпадал в конфузна ситуация преди повече от 13-14 год., точно заради тази разлика, но няма какво да ти се обяснявам, не си ми любовница!