• 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 32
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
srusev - специалист
клима 2000.. Ако знаеш в дъбовата бъчва ракията каква е станала. Първата ми собствено производство.

Гледай какво ми попадна:
http://www.youtube.com/user/ciupanezuAl ... wrUuhE0rEU
Страшен фон...Манговците назапад какво правят.
filmatoplo - майстор
Русев , точно така трябваше да е твоето свързване -видя ли термовентила долу бронзовия -даже има и байпас и после 3 пътния вентил преди етажната помпа с червения циферблат .Да си късат дипломите :wink:
filmatoplo - майстор
Atmos Heizkessel -Folge 1 тука в ю туб има също инфо за Атмосите .
srusev - специалист
Да бе филмче всичко съм изгледал и тъй им казах, но трябваше да отсъствам като го монтирват. Ще видя тази зима така, ако е много зле ще режа.
filmatoplo - майстор
Щом не са монтирани вентилите -те не са били вписани в офертата :? термовентила е към 250 лв ,а трипътния вентил е към 99 лв . Ти си знаел предварително че няма да ги има в монтажа . :? Котела и така ще работи -но с другите джаджи има разлика .
srusev - специалист
Виж сега на 22г. ама представа си нямам кое термо вентил кое е другото, само на външен вид ги различавам. За офертата ти казах пишеше некви вентили :(
filmatoplo - майстор
Нищо здраве да е :) като гледам котелното спокойно може да се преработи тоест- да се монтират вентилите .Тая зима комшията нямаше вентили , котела е първия Атмос в града 12 годишен .Та му монтирах нужното -родиха се направо -намали разхода , преди не можеше с 1 зареждане да искара ноща -понеже нямаше и екстрата нощна жар.Беше със 1 помпа -монтирах втора -абе стана часовник .Побеля му камерата , исчезна конденза в камерата и особено неприятния в комина .Ако имаш възможност го преработи и се гордей с това после -тоест с наистина испълнен монтаж на пиролизен котел , гаранция че в града няма да има такъв монтаж .После или веднага ако добавиш и задвижка на вентила и контролер , те ще се изплатят бързо от икономията и комфорта .приятелски съвет :)
srusev - специалист
Виж смятам да те послушам, но ще го направя вече през лятото. Ако ще се намали разхода си струва.
naskov - майстор
Като гледам къде са свързали разширителния съд се чудя, дали тези монтажници са прочели една книга за топлотехника:? Или са ти казали да не пипаш крановете на помпата :-D
filmatoplo - майстор
За съда и аз го видях :wink: ама може ли сега да разпарчатоса системата .
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 32

Тема "Избор на пиролизен котел" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: