Всички въпроси за вилата.
Skakauek - помощник
Johny написа:
Skakauek написа:
Н
Забравих да спомена че има и паркинг за около 5 автомобила
На гости ли ни каниш? :partyman:
И още нещо :) Мъзе и още една спалня още като взленеш от коридора срещу теб има вита стълба а зад витата стълба има баня и тоалетна. От ляво на коридора е механата, а от дясно е другата спалня която има две ъглови легла все пак не всички имат дами :). Отгоре разположението е като се качиш по витата стълба има коридор отрепед баня пак с тоалетна, от ляво спалня, от дясно спалня и зад теб пак спалня :).

Като се замисля бая неща не съм споменал. Тази година ще се боядисва ламперийката където е в горните три стаи. Най - вероятно ще се боядисва с яхтен лак.
Тази вила е в Пловдивско, но само толкова ще кажа, че собственика може да се сърди.
peter_m - специалист
Един малко неудобен въпрос

Правили ли сте си записки на парите, които ви излезна строежа (основно груб строеж). Евентуално с предварителните плащания (визи, скици, ток, вода, проект ...). Без разните му там подробности по двора. До колкото се ориентирам сами сте го правили (т.е. без работници).

Питам, защото и на нас ни предстои такова начинание, в момента се умува кое ще е по-удачно - да се вземе само имот в регулация или имот със стара къща, която да се бутне и направи нова (не знам кое ще изезне по-изгодно) и респективно се търси добра оферта. Става въпрос за същия регион - родопите близо до Пловдив.

И още един въпрос който ме гложди, Преди да построите каквото и да е било как пазите материалите за строежа без да има постройка :?

Благодаря предварително за отговорите.

П.С. Ако не е и много нахално от моя страна може ли авторът да сподели къде се намира вилата и дали се продават имоти в околностите (може да е дочул нещо) :roll:
Skakauek - помощник
milkyhome написа:
Тази вила е в Пловдивско, но само толкова ще кажа, че собственика може да се сърди.
Ами аз още в началото бях написал че се намира в пловдивско :)
Genesis - специалист
Браво.
Малко хора сягат къщите си в толкова завършен вид. Намалена квадратура за сметка на качеството. Като гледам колко е наклонено мястото хамалогия е имало като за две къщи, но сте стигнали до края.
Като гледам каква е гора тилилейска ще трябва да побързате с доварите, че е грехота такова кътче да стой така разтворено. :)
Skakauek - помощник
Ами хамалогия голяма но сега как се веселим до зори :) към момента нямаме золуми и да се надяваме че няма да имаме вече сме там 4-та година дано и занапрад да няма.
Тази година направихме една площадка за люлка която ще е поставяме догидина че времето вече горе бая си застудя.
Spokoiniq - майстор
Покрива на къщето ламарина или бъркам?И ако е защо бреееее? :shock:
Skakauek - помощник
Spokoiniq написа:
Покрива на къщето ламарина или бъркам?И ако е защо бреееее? :shock:
Ламарина с пвц покритие.
Мисля че това е добро за мен

Тема "Нашата вила с две липи отпред" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: