Напишете въпрос свързан със санирането.
Pecatacool - специалист
Малко по малко напредвам...

Стената със старата дограма все още:

Изображение

Новата дограма и част от предстенна обшивка:

Изображение

Тавана - траф и четири лунички:

Изображение

Стената преди картона:

Изображение
Изображение

Канала на тръбите от парното:
Изображение[/list]
8180 - майстор
Пецата,
Понеже днес се върнахме към твоята тема, забелязах че не съм ти отговорил на последните въпросите от 07.06 - номерираните. Виждам си сменил и намеренията, та може и да са отпаднали.

Това под десния ръб на прозореца отвор ли е?
Не е много добре - вероятно да се овлажни. Ако има възможност го премести на вътрешната стена или (ако е контакт) сложи за външен монтаж върху картона.
Ако е за тръба от парното - няма проблем.
Pecatacool - специалист
Това там е дупка за тръбата на парното - да!
Снощи след работа почти затворих стената с гипсокартона. Надявам се и тази вечер да съм готов и да започвам тавана.
parketmilanov - специалист
надявам се да е свършила с успех одисеята с ремонта на таз стена,имам питане дали е удобно /може и на л.с/гооооре долу да споделиш колко общо на м2 е излезнало туй удоволствие с изолацията гипс картон и тъййй до боя....
и едно офтопик но не се сдържам .
плочката бг.постоянно методично и с огромно усърдие се мота в разни теми прави се на огромен капацитет/тип майстор по всичко/ и спори с хора доказани специалисти които са с голям респект и уважение в средите си ./,за жалост толкова категорично се изказва че има огромна опасност да подведе или заблуди хора които искат да научат нещо полезно за техния ремонт/
За мен лично как постъпвам- когато видя негово мнение в някоя тема която следя и искам да науча нещо го подминавам ./лично мнение/
поздрави и успех.
Б.Миланов

Тема "Въпрос за тръбите от парното и вата с картон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: