• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
moimoimoi - майстор
lubomirlz написа:
Фика имаме чувство за хумор, но определено българина си слага пирона във вложката щото си мисли че предпазителя нещо се е побъркал за да изключва.
скоро в магазина,жена /домоуправителка/ си купува стопяем предпазител, след 10 минути се връща и се оплаква на продавача- сложила тя предпазителя ама той изгорял,нямал ли гаранция :lol: и ако може да и го сменят с друг :lol:
беше доста трудно да и се обясни че това е предназначението на стопяемия предпазител-да изгори при нужда
fikata - майстор
moimoimoi написа:

скоро в магазина,жена /домоуправителка/ си купува стопяем предпазител, след 10 минути се връща и се оплаква на продавача- сложила тя предпазителя ама той изгорял,нямал ли гаранция :lol: и ако може да и го сменят с друг :lol:
беше доста трудно да и се обясни че това е предназначението на стопяемия предпазител-да изгори при нужда
Е това наистина е як бисер!

:prayer: :hurra:
lubomirlz - специалист
mirk написа:
:lol: айде сега да не се обиждаме :lol:
А без обиди :) Просто стила ви на писане е еднакъв, а ти май се активизира да пишеш след мистериозното изчезване на Милен :-D :?

Ако съм в грешка извинявам се и на двама ви :wink: :partyman: :prayer:
mirk - майстор
В грешка си, айде наздраве :partyman:
lubomirlz - специалист
Наздраве :partyman:
П.П модераторите да не се сърдят много за безобразния ми спам :-D
mladkal - майстор
petkov_75 написа:
Здравейте!Някой може ли да ми каже това за какво се използва,че аз не съм в час с тези неща? :? Предварително благодаря!
на двайсетина годишна кола от марка с американски произход, широко разпространена из Европа и у нас, стартера е вързан с такъв " проводник" като към краищата са заварени (кримнати) правилните накрайници. Основата е мед (бакър), а е промазан с някакъв повърхностен слой -бял на цвят ( никел, калаено сребърен или Бог знае какъв) Идеята е да издържа на големи ампери(Ah)
lecki - специалист
Домоуправителката ми хареса :lol:
perko - специалист
става и за обиране на калай, като разпояваш елементи от печатна платка
filmatoplo - майстор
Да, и на мен ми рекламират -балансите от бойлера -капе ли :wink: нали това е тяхното предназначение след 6-8 бара налягане във ВиК мрежата.А за това медно плетено въже се ползва за прехвърляне на връзка -минус , маса или нула на места където има вибрации и се нуждае мека връска .
  • 1
  • 2

Тема "Въпрос!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: