Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
batence81 - специалист
Имаме обща вода от планината със съседите, но досега чешмата ми беше отдалечена на двора, за тръба сме използвали от тези 16 цоловите за парно и не ми създавала грижи със замръзване примерно.
Понеже си правя кенеф с моноблок и местя чешмата към къщата, искам да купя пак такава 16 цолова, моля само да ми се обясни какво да купя, за да ги свържа и дали се подсигурява с нещо накрайника, за д ане тече.
Целта е да остане досегашната чешма и да срежа долу в земята тръбата и да сложа отклонение някакво. Какво ми е необходимо и какви накрайници, за да в другия край да свържа бойлер (тук явно са 2 едно за него, другото за студена вода от душа), тоалетно казанче и чешма? Мерси за отзовалите се разбирачи.
naskov - майстор
Колега, един цол е 2,54см. Явно тръбата ти ф16мм. Трябват ти фитинги за тръби с алумиева вложка ф16 . Има ги във всеки магазин за топлотехника. Нужен ти е един тройник 16х16х16 и ракори ф16-1/2". Гледай да са маркови
batence81 - специалист
мерси за включването, колко фитинги ми трябват в случая и може ли да ми дадеш снимка или пояснение за тези ракори, че не знам какво са.

Тема "Въпрос за водоснадбяване на вила" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: