• 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 100
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
sstefanov - майстор
PLOCHKATABG написа:
Тани написа:
При първия ми проект с 12 лунички на 12 волта в хола на родителите ми имах глупостта да купя един трансформатор за всичките , за да не го монторам в тавана , а в една ниша. Първоначално бях сложил 2,5 мм2 мостов кабел , но последната луничка едва мъждукаше. Замених го с 6мм2 многожилен кабел и свързах и последната луничка с кабел за трафа , но пак не съм доволен от резултата . Можеш сам да си направиш изводите!
Мнение на претендиращ жичкаджия! :?
12 броя лунички вързани с един единствен траф! :shock: :shock: :shock: .
Задължително използвайте и поне 6 квадрата кабел, ама се съмнявам, че ще ви стигне, той не е доволен и на толкова, чудя се, защо направо не е сложил една 10-ка и през него да си захрани и бойлера! Хихи, мнения всякакви :shock: !
sstefanov написа:

Не виждам причина да не може да се свържат 12 лунички към единствен траф, стига да е достатъчно мощен.
Както и използването на 6 квадрата кабел ако токът е голям (какъвто е в случая).
Може ли да обясниш учудването си?
PLOCHKATABG написа:
sstefanov написа:
Не виждам причина да не може да се свържат 12 лунички към единствен траф, стига да е достатъчно мощен.
Както и използването на 6 квадрата кабел ако токът е голям (какъвто е в случая).
Може ли да обясниш учудването си?
На никой не трябва да давам обяснение, но ето и учудването и на други хора и техните мнения!
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... highlight=

Щом, някой хора могат да преиначават думите както им падне, защо аз да не мога да си напиша мнението, а това мнение се покрива и от други!

пп
6 квадрата на 350 вата, и ти ли смяташ, че тока е голям?

Понеже не мога да отговоря на PLOCHKATA в кошчето, се налага да пиша тук (където беше първата му тема):
PLOCHKATABG написа:
...6 квадрата на 350 вата, и ти ли смяташ, че тока е голям?...
Ватовете и квадратите са свързани с напрежението.
Ако искаш мога да ти го обясня по-подробно.

Тъй като е очевидно, че не разбираш тези неща, въобще не ти отива да се подиграваш с това. По този начин ти ставаш по-смешен!

Едит : Добавих мненията и на Плочката, за да се разбере за какво става въпрос!
Тани
lubomirlz - специалист
sstefanov написа:
Понеже не мога да отговоря на PLOCHKATA в кошчето, се налага да пиша тук (където беше първата му тема):
PLOCHKATABG написа:
...6 квадрата на 350 вата, и ти ли смяташ, че тока е голям?...
Ватовете и квадратите са свързани с напрежението.
Ако искаш мога да ти го обясня по-подробно.

Тъй като е очевидно, че не разбираш тези неща, въобще не ти отива да се подиграваш с това. По този начин ти ставаш по-смешен!
То за някои хора законите на физиката не важат :?
А Плочката май е по-добре да си се занимава с плочки или там каквото умее, но не и с тоци че ще вземе да запали на някой къщата :evil:
lubomirlz - специалист
Разни спорове от заключени теми Павка :)
За 350 вата на 12 волта става въпрос, за някои 30 ампера са малко за други много :)
Ай наздраве, ти ли беше със замръзналата бира :prost:
Тани - модератор
Е какво са 30 Ампера - има няма 3 бойлера по 2 киловата - понеже той беше споменал бойлери!

Накарах го да сметне колко е "малкия " ток , но така и не можа! Той закона на Ом не знае , а аз съм имал глупостта да споря с него за парциални налягания и пароизолации!

Това беше и темата която преля чашата и Плочката получи доколкото ми е известно първия Бан - в историята на форума по т. 5 От правилата:
# Не се допускат съобщения с некасаеща тематичния характер на форума съобщения. Не се допускат безсмислени съобщения, нито такива, поставящи под въпрос здравия разум.
Pooh - майстор
lubomirlz написа:
То за някои хора законите на физиката не важат :?
А Плочката май е по-добре да си се занимава с плочки или там каквото умее, но не и с тоци че ще вземе да запали на някой къщата :evil:
Ей това, никой не успя да установи :wink:
hygro - майстор
GLARUS66 написа:
...

И за по-голямо улеснение съм ги групирал по следният начин :

...

102. Работни обувки ( дясна 46N / лявата 45N разлика между двете подметки 5мм. ) 5.00лв. - Нови
pavkatay - майстор
hygro написа:
GLARUS66 написа:
...

И за по-голямо улеснение съм ги групирал по следният начин :

...

102. Работни обувки ( дясна 46N / лявата 45N разлика между двете подметки 5мм. ) 5.00лв. - Нови
:) :group3g: :lachtot:
Така не се бях смял отдавна-чак жената дойде да види защо цвиля
:lachtot:
pavkatay - майстор
LazarGanev написа:
Ами то бисер до бисер бе братче - цяла мъниста:
http://www.napravisam.bg/forum/search.p ... or=ochko69
И тук май има бисер :) .
И тук :
silllveto написа:
......В единя апартамент сме с дървен стъклопакет ........
Pooh - майстор
tetomaster написа:
Едно от предимствата на този тип покриви (визирам металните) е тяхната негоримост.
Защото иначе циглите като се запалят и майката им се разказва :lol:
svetliopi44 - Чирак...
Pooh написа:
tetomaster написа:
Едно от предимствата на този тип покриви (визирам металните) е тяхната негоримост.
Защото иначе циглите като се запалят и майката им се разказва :lol:

:lol: :lol: :lol: :lachtot: :lachtot: :lachtot:
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 100

Тема "Бисери на форума" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: