• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
chapara - майстор
dimbodi написа:
И мен ме чака това изпълнение. Некадърен майстор ми налепи гранитогреса и аз сега ще пия студена вода. Намерих кадърен майстор, който ми предлага да го разлепи, след това да изкърти лепилото по пода и да го налепи наново. Дано да се получи.
По пода лесно,но това по плочитеееееееее :roll: :wink:
svetliopi44 - Чирак...
Виновен е боро контакат , отдавна е пълен боклук...
Правил съм по същия начин баня без да махам боята и вече 3 година си е добре ...
Но година след това го ядох с боро контакта на една тераса плочка върху полчка ...
НЕ купувайте този продукта НЕ СТАВА :evil:
chapara - майстор
Не съм видял някъде в упътването на "Бороконтакт грунд",да пише че се ползва върху блажна боя.Да да беше така,нямаше да съм съсипал един вагон тесли :? :lol: Блажната боя за незнаещите се сваля с изчукване и послем сичко останало. :roll: :wink:
Йорданов2 - специалист
Бетонконтакт - чисто розово лепилце!
Никъде не "прониква"!
Наложи ми се да свалям плочки, които бях налепил върху стена от зелен гипскартон, след това го бях грундирал в розово, след това качествено лепило и фаянс 20х30. Та се наложи да се преправя канала и отчепих няколко цели плочки във вида плочка+лепило+грунд. А картонът отдолу си зеленее.
Ако се налага, по-добре шприцвайте - лепило с баданарката.
svetliopi44 - Чирак...
chapara написа:
Не съм видял някъде в упътването на "Бороконтакт грунд",да пише че се ползва върху блажна боя.Да да беше така,нямаше да съм съсипал един вагон тесли :? :lol: Блажната боя за незнаещите се сваля с изчукване и послем сичко останало. :roll: :wink:

Чапара ... Боро контакт е едно ,а Боро грунд съвсем друго... :)
А щом го дават и за лакови покрития (ужким) значи става и за боя ...

Имам 2-3 бани направени така(без да им свалям боята) и до сега да чукна на дърво никой не ми се е обаждал че се е издула стената или са паднали плочките ... Но когато го пуснаха си беше качествен ...после стана както колегата каза ...чиста розова водица която много бързо става като гума ... :shock:
Pooh - майстор
За съжаление с повечето български продукти е така - докато се опитват да пробият на пазара се вадят качествени продукти, когато вече пробият - свалят качеството и вдигат цената ... и да живее рекламата.
  • 1
  • 2

Тема "Как се маха лепило от плочки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: