Предполагам за Беларус - сега те са в ролята на Украйна. Айде, време е потоците да минават покрай нас 

srusev написа:.......................Здравейте, майстори! Ако се сещате - аз съм въпросния с малката къщичка и заведението... Понеже "хубаво" ни изненадаха нЕкои безотговорни хора - +25% цена на газа - съм решил да изключа радиаторите в кафето! С колкото хора си говорим, всеки ме убеждава да купя един по-мощен климатик и с него да отоплявам кафенето! Предполагам, че разхода в пари ще е по-малък от този ако оставя отоплението на газ! И тези +25% няма да са единствените, до колкото разбрах. Около септември-октомври ще има ново повишение, а за януарското - направо не ми се мисли!!!
Съседа няма как да го питам, но ще ти дам пример с човека с заведението. Нищо работа 40м2 къща, която даже е под земята 1,5м и заведение, а гори по 700лв./м при 6месеца = 4200...................
srusev написа:Добре бе пич, колко плати общо за този сезон за газ?srusev, ще напиша сумите които са ми пращани със СМС от телефона и ще направя сметката...
Климатиците май ще ти свършат най-добра работа за тази малка квадратура.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: