• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
Dora Kostadinova - помощник
Някой може ли да ми даде малко информация за механизми за легла, които се повдигат? На мен ще ми трябва хоризонтално такова. Бих искала да знам някакви примерни цени, а и да ми кажете според размера на леглото на каква мощност трябва да са амортисьорите(леглото е 160х 200)? Проверих на някои места, но ми казаха някакви фантастични цени, които ми идват в повече...
Osiris - специалист
В какъв смисъл хоризонтално ? :?
Ами според размерите трябва да е към 1000 -1200 N, но пак трябва да се провери. За цена около 300 лв. можеш да си намериш,в Кент ги пуснаха за такава цена.
Osiris става въпрос за механизъм за хоризонтално падащо легло. Тези, които се скриват и при нъжда, отваряш, много удобна функция имат.
Силвия Теохарова благодаря за информацията. Ще отида на място да ги видя!
shadowman - майстор
Оня ден разглеждах подобни механизми и всички бяха до размер 1500, ся ако го обърнеш наобрано би трябвало да е пак същото щото има възможност лесно да пада (поне така си мисля). Погледни и сайта на продоз. И за такова легло по плътен и качествен материал, че с рехав материал след време може и някой ремонт да се направи.
Shadowman, в Продис са около 800 лв., много са ми скъпи, не ме устройва. :|
bogomilZ - специалист
по ефтино от 190 лв не съм намирал
Балкан ЮГ , Ивел Добрич
shadowman - майстор
Явно си гледал тоя с амортисьорите, има по евтини с пружини. Преди година правих ремонт на едно подобно легло с турски механизъм, проблема е че самия механизъм се бе чупил и материала бе кроношпански.
estorm - специалист
става дума за механизъм които скрива леглото в шкафа ли ? защото иначе e 30 лв . механизъм с 800 1000 иli 1200 N
Dora Kostadinova написа:
Някой може ли да ми даде малко информация за механизми за легла, които се повдигат? На мен ще ми трябва хоризонтално такова. Бих искала да знам някакви примерни цени, а и да ми кажете според размера на леглото на каква мощност трябва да са амортисьорите(леглото е 160х 200)? Проверих на някои места, но ми казаха някакви фантастични цени, които ми идват в повече...
  • 1
  • 2

Тема "Механизъм за падащо легло въпрос" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: