Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
kireto1 - специалист
Здравейте на всички
Искам да попитам за сифона в тоалетната .Той е рогов и всяка вечер му наливам вода и до сутринта е сух,
и съответно много мирише.Възможно ли е за една вечер да се изпари водата .Живея на 1 ет. и не е толкова топло,
както на последния.Така е през лятото,през зимата държи вода около седмица.
peter_m - специалист
kireto1 написа:
"всяка вечер му наливам вода и до сутринта е сух "
"Възможно ли е за една вечер да се изпари водата"
Нещо не разбрах. Задал си въпрос, отговорил си му ... какво мнение търсиш :? Ако искаш стой цяла вечер и гледай как се изпарява водата като не вярваш/
PPP - специалист
Провери дали сифона има пластмасова чашка вътре, защото на мен ми я бяха изхвърлили майсторите и колкото и да наливах вода, оправия няма. Купих от железарията такава чашка, сложих и оттогава няма проблем с миризмата.
kireto1 - специалист
PPP написа:
Провери дали сифона има пластмасова чашка вътре, защото на мен ми я бяха изхвърлили
майсторите и колкото и да наливах вода, оправия няма. Купих от железарията такава чашка, сложих и
оттогава няма проблем с миризмата.
Моят сифон е лят (железен) и не се разглобява,само отгоре има една гумена тапичка.
Spokoiniq - майстор
Виж да не е спукан(разяден от сода каустик при чистене, един лично така преебах)Ако има пукнатина на дъното няма да я видиш веднага, и защото е в замазка едва ли ще избяга бързо водата през нея.
Йорданов2 - специалист
опитай след като го напълниш вечер да не ползваш въобще нищо свързано с този сифон - тоалетна, мивка, вана и прочее бидета.
На сутринта виж - ако има вода, значи ти се получава вакуум, тоест някой е прецакал ф110 над теб и като пуснеш водата в тоалетната тя (водата) издърпва и тази от сифона.
Ако се е "изпарила" водата - вероятно отива в плочата някъде.

Тема "Проблем със сифона в WC" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: