колеги.като гледам снимки за сега немога да пратя.трябва да ги оразмеря....пЪ там друго... .нестава.трафчето за което говорехме има „0„и „220„380„415„.това са клеми отделни.и аз вкл.0 и 220в.натиснах бутона за нагоре и контактора си щтрака перфектно.след това натиснах за надолу ,и другия контактор и тои си щтрака.смъкнах крика до долу–на ръка–и пак натиснах бутона за надолу,но........нищо.значи че системата за блокиране във краино долно полужение работи.демек системата работи.понеже от кутията със бутоните излизат–6–кабели,които се вкл.към мотора,мисляче реверса може да стане със тези кабели.утре пак ще снимам но,този път ще задам размера 800 на 600.и щте опитам да ги кача.
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
ZORRO 1972
- специалист
100 мнения в "инвертор от 220 на 380 волта или подемник за автомобили."
mirk
- майстор
Инсталирай си една проста програма за преглеждане на снимки например http://www.irfanview.com/ и с функцията мащабиране за две минути ще зададеш какъвто си харесаш размер на снимката. Има и интерфейс на български ако ти е по лесно, само трябва да се изтегли допълнително от сайта им.
lov
- майстор
Сайта се е бъгнал отдавна. Всеки отговор преди да го постна го копирам защото понякога става от 4-тя 5-я път. То не можеш да отвориш отговор по тема да не говорим снимки да качиш. Отначало мислех че причината е при мен но в последствие се оказа, че така е на различни компове и при различни доставчици на нета.
Тъй че само упорито с проби дано от някой път стане.
Тъй че само упорито с проби дано от някой път стане.
ZORRO 1972
- специалист
съжалявам много,но мемога да кача снимки.но,мотора има шест извода,тЪ от кутииката излизат шест кабели за мотора.отделно още четири кабела за трите фази и нулата.ДЖОНИ би ли нарисувал схема при полужение че купя монофазен мотор.и да я изпратиш във форума,че утре може друг да му се наложи........... .и аз обичам да си правя глезотиики ,по колата наи вече.например поставяне на автопилот,или активиране на борд компа.и други.във форума на рено съм отворил тема за тези неща,ако някои го интересува/форум рено /рено еспеис/активиране на борд компа/.тЪ да помогна и аз със нещо,де.
lov
- майстор
Johny Що засилваш човека да се набутва с нов мотор. На 99.99% см сигурен че и с този ще бачка само с пресвързване на триъгълник и работен кондензатор. И схемата с реверса ще му е по лесна.
Решението си е негово но виж от къде го почнаха испанските ижинери с инвертора и накрая може да слезе на бюджетно решение за 20-30 кинта.
Решението си е негово но виж от къде го почнаха испанските ижинери с инвертора и накрая може да слезе на бюджетно решение за 20-30 кинта.
ZORRO 1972
- специалист
Ами...то верно че всичко е с пари ама,за да опитам със моя си мотор,трябва да купя кондензатори.тука няма по голями от 50/60 микро на 450 волта.е,сигурно някъде има.аз съм питал във всички продавачници за такива неща и,няма по голями от 60 мф.ако купя 6 по12Е броиката......седемдесе и нещо Евро.а за още толкова и малко отгоре ще купя новия мотор.и ако колата е на средата и изкам да я вдигна до горе.дали ще тръгне със 1.5 тона автомобил???тЪ незнам кое е по добре.
lov
- майстор
Виж сега ти си там на място и преценяваш в края на краищата кое ще излезе по евтиния вариант. Ако беше на близо щях да дойда на место а така от разстояние е трудничко. А Ако знаехме цените щеше да е по друго.
Виж обаче какъв двигател ще ти предложат за смяна да не се окаже че пък трябват и механични реформи заради габаритите и привода. Нали за тва сме се събрали да осъждаме и да помагаме. Всеки има различни мнения и трябва да се избере най удачното решение.
Виж обаче какъв двигател ще ти предложат за смяна да не се окаже че пък трябват и механични реформи заради габаритите и привода. Нали за тва сме се събрали да осъждаме и да помагаме. Всеки има различни мнения и трябва да се избере най удачното решение.
Последна промяна от lov на пет юли 09, 2010 12:02 pm, променено общо 1 път.
stivemaster
- майстор
Оправя те само честотен инвертор , пример - http://www.moeller.bg/admin/uploaded/M_ ... 5d494b3552 не знам цени трябва да се пита.
Тема "инвертор от 220 на 380 волта или подемник за автомобили." | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература