Всичко за дърводелството
sasooooooooo - "специалист"
mladkal, пусни някоя снимка, ако може/..отляво, отдясно.../, че и аз имам такива мераци :roll: Можеш ли да споделиш горе-долу колко стана крайната цена с матрака, може и на ЛС :-D, за да преценя дали си струва да правя или да купувам нещо втора ръка.
mladkal - майстор
sasooooooooo написа:
mladkal, пусни някоя снимка, ако може/..отляво, отдясно.../, че и аз имам такива мераци :roll: Можеш ли да споделиш горе-долу колко стана крайната цена с матрака, може и на ЛС :-D, за да преценя дали си струва да правя или да купувам нещо втора ръка.
С удоволствие, но това ще стане утре. малкият калпазанин е със строг режим и вече мачка възглавницата във въпросния креват. Утре щом стане ще го снимам и може би още през деня ще кача снимките заедно с количествено-стойностна сметка :)
toiq - специалист
Ето и моето произведение.
Точно това което търсиш е ;)
Ако те интересува питай а аз ще ти разясня.
Изображение
sasooooooooo - "специалист"
Направил си го като купешките :-D.
Ние обаче решихме, че по-добре само кошара да направим /вземем/, а като поотрасне - легло да правим.
Гледам в един сайт за около 100тина лв. може да се намери такава прилична и за това се чудя кое ще ми е по-добре :? Такива като твоята вървят около 350 пари, нови. Няма да я показвам на жената, щото тя много харесва чама, а пък мен нещо не ми допада :lol:
Borizanov - специалист
Направо супер е станало. Я кАжи само люлеещите чарколяци колко пари са и къде ги има. Или са тип направи сам?
toiq - специалист
То аз се заиграх и го направих по стари дърводелски методики и сглобки, единствените метални части са по механизъма за люлеене и пантите ;)
Osiris - специалист
Като се подкарали темата търся идея за детско легло на два етажа
но да си го правя сам :wink:
rum_sz - специалист
toiq написа:
Ето и моето произведение.
Точно това което търсиш е ;)
Ако те интересува питай а аз ще ти разясня.
Изображение
Не оставяй остри ръбове,по кошарката,защото е опасно да си удари главичката.Внимай с лака да е екологично чист,защото като излезнат първите зъбки,започват да лапат всичко покрай тях :wink: Предполагам,че не ми се сърдиш,затова сме тук за да си помагаме,кой с каквото може.
toiq - специалист
rum_sz написа:
Не оставяй остри ръбове,по кошарката,защото е опасно да си удари главичката.Внимай с лака да е екологично чист,защото като излезнат първите зъбки,започват да лапат всичко покрай тях :wink: Предполагам,че не ми се сърдиш,затова сме тук за да си помагаме,кой с каквото може.
В кошарата няма остри ръбове всичко в заоблено(На снимката не си личи!!!), А цялото креватче не е лакирано. Покритието е с вакса от восък и спирт(Еко и антибактерялно.) собствено производство.

П.С.

Няма за какво да се сърдя забележката е актуална ;)
А и аз както споменах бях решил да го направя 100% естествени материали (Така и го направих)
:-D :-D :-D
rum_sz - специалист
Е всичко е точно.Давай смело напред :-D :-D

Тема "Детско легло" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: