• 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 20
Всички имаме коли, нали ?
velinsl - специалист
Взех си сръбските Корморан - не съм доволен. Може би, защото един от предните ми автомобили беше Фулда и вдигнаха доста критериите ми. До сега когато съм карал с Фулда винаги съм бил доволен, а тия нови сръбски не могата да се намажат на старите немски(до колкото знам).
ivo_dedko - специалист
Преди карах Пасат 5 и бях само с Мишелин и летни и зимни, и бях много доволен.
Сега съм джип и трябва да взимам нови, летни и зимни. Допитвам се до много хора и всеки препоръчва различни, но между тях не са Мишелин.
Някой да сподели от опит какви гуми за джип да взема 235/60/18
25th Hour - специалист
Само по асфалт ли караш или оф роуд.... защото има значение при избора....
ivo_dedko - специалист
25th Hour написа:
Само по асфалт ли караш или оф роуд.... защото има значение при избора....
В 80% от времето по асфалт, но си позволявам от време на време да си "начешам крастата" на оф роуд.
Chefo77 - майстор
Bridgestone, мисля че Dueler се казваше модела.
lazov85 - помощник
Здравейте, да се разпиша и аз тук.

Зимата карам с GoodYear Ultragrip - доволен!
Лятото карам с Yokohama . . не помня модела, но се водят, че предпазват от аквапланинг - суууупер доволен! При интерес от някой - ще проверя модела :)
1115 - специалист
Вече съм с летни Унироял - засега съм доста доволен.
Зимни Дейтън - също много доволен.
Истината е в чисто новите гуми.

А за цена.... и двата вида под 300лв за 4бр.
cakev79 - специалист
Изчетох един куп глупости тука.Всесезонна,сезонна,а никой не споменава финансовата част.Аз съм активен шофьор от 2001г.Имам вече стара рено 19-ка.Колата беше на хора с пари.Взех я със 4 зимни почти нови Ласа в края на лятото.Тогава нета небеше разпространен,а аз бях юноша бледен.Реших,че ще си взема и две летни/става въпрос за др лято/,защото от зимните бях мн доволен.Оказа се,че лятната Ласа е пълен боклук.Бързо се износи,а когато се налагаше да карам в/у мокра трева или камъни,направо нз дали ще се измъкна до асфалта.От тогава до сега карам само със зимна Ласа целогодишно.Взимам две нови преди третата зима.Минавам около 18/20 000 на година,почти равно градско извънградко.Едната зима реших и аз да хитрувам със зимни отпред и летни отзад,но повече не съм го повторил/задницата искаше да ме изпревари по завойте на Шипка.До сега в кал и сняг не съм закъсвал,макар,че не е късно и това да се случи.
Chefo77 - майстор
А ти пък правиш една от най-големите грешки. Сега нета е широкодостъпен, можеш да намериш достатъчно информация как се държи зимната гума през лятото, как влияе горещия асфалт върху свойствата на зимната гума и т.н.
Финансовата част е важна, но сякаш малко по-важно е да стигнеш там, закъдето си тръгнал, и то в пълен състав. Аз не бих заложил здравето и живота на семейството си заради 400-500-600 лева, които се дават веднъж на 4-5 години.
8180 - майстор
Chefo77 написа:
А ти пък правиш една от най-големите грешки. Сега нета е широкодостъпен, можеш да намериш достатъчно информация...
Е, и?
Дай ми финансиране за "изследването" и кажи с какви резултати да наситя Нета.
Ако дадеш повече - и останалите медии.
Каква му е грешката на Цакев, че кара това, което е изпитал САМ и му харесва?

Вида-Спорт - най-добрата гума.
Никой не търсеше друго. Факт! :)
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 20

Тема "Какви гуми ползвате ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: