• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Всичко за дърводелството
shadowman - майстор
Гардебоба... не е напълно готов ама се вижда за ко става дума.

Изображение

Изображение
8180 - майстор
shadowman написа:
Гардебоба... не е
Сянката,
Това не е ли за "Готварство" :)
rosso m - специалист
Хубав е.Дълбочината на гардероба и на механизма колко е
shadowman - майстор
Целия е 670 мм а на, за механизма съм оставил 80 мм, за дрехите остават 570 мм.
velsi - Почетен майстор
А каква е идеята на тази тема?
kendal - специалист
гардероба е идеален механизмите за закачалки на виоле ли са?
Последна промяна от kendal на вт юли 13, 2010 10:15 pm, променено общо 1 път.
по-добре 5-6 краченца повече отколкото да провисне дъното след като се понапълни, а и като го гледам и самия гардебоб си тежи ;)
между другото доста нестандарта конструкция, страници до пода+крачета, надявам все пак тези страници няма да са само декоративни, а ще носят и те... на снимките ми се вижда, че са леко във въздуха ;)
shadowman - майстор
Страниците са изкуствено одебелени и не тежат много, хванати са за страницата на шкафа, а на самия шкаф дъното е носещо, сложил съм крака на Camar на които им дават 100 кила, а те са 6 на шкаф (като единия е точно под профила, че да не стане което описваш, а там където е декоративната страница има още един.
имах впредивд друго, крайните секции част от тежината им (и това което е в тях) се пренася на страниците и от там идеята е да отиде в пода (на помещението), а не чрез някаква сглобка в пода (на гардероба) и от там в крачетата и т.н. слабото място се превръща тази сглобка, има риск след време да сцепи ПДЧ-то (освен ако няма някоя метална планка отдолу, но става прекалено дивно) затова казах, че е нестандартно като изпълнение и че страниците е хубаво да полегнат на твърдичко ;)
шоп - майстор
Браво, много хубаво е направено всичко. Разгледах снимките до най-малка подробност. Ще мога да почерпя идеи в най-скоро време когато ми предстои направа на "огромен" вграден гардероб за вкъщи с размери 4 на 2,6 метра:-)

Само да попитам, възможно ли е гардероба при мен да е без крачета а пода директно да лежи върху паркета а отпред да има алуминиев цокъл?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "Гардебоб" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: