Почерпете информация и ценни съвети от темите за хидроизолация или разгледайте майстори и фирми за хидроизолация.
boianivanov - напреднал
Здравейте, търсих във форума но не намерих актуална информация за моята дилема , а именно добра мушама/черна хартия/ за под керемидите на добра цена, очаквам вашите предложения. Предварително благодаря.
EDI - майстор
Няма добра черна хария, има добро подпокривно фолио.
boianivanov - напреднал
EDI написа:
Няма добра черна хария, има добро подпокривно фолио.

така де затова питах
EDI - майстор
Мислех, че питаш само за хартия, грешката моя.Има на БРАМАК, на ОНДУЛИН и други.На БРАМАК е добро.
Osiris - специалист
Полизол имо го в топливо :wink:
vlad0 - специалист
На Саламбо имат нещо като воалит, само че дебело около 1 или 1.5 мм.Не знам дали се води черна хартия, но в него със сигурност няма хартия, та това чудо струва 19 и нещо за 20 м2.Аз сложих под керемидите от него. Не мога да дам отзиви още защото направихме покрива преди около месец.
crez - майстор
Най-доброто е стар балатум. Намери познати които правят ремонт и си подменят балатума.
boianivanov - напреднал
vlad0 написа:
На Саламбо имат нещо като воалит, само че дебело около 1 или 1.5 мм.Не знам дали се води черна хартия, но в него със сигурност няма хартия, та това чудо струва 19 и нещо за 20 м2.Аз сложих под керемидите от него. Не мога да дам отзиви още защото направихме покрива преди около месец.
абе нещо неможах да открия тез продукти по магазините в София, в Перник къде ги има, аз ходя всяка седмица до Сами-М така че да ги видя
vlad0 - специалист
Купувам го от склада на "Ладовица"/зад бензиностанцията на Лукойл/. Това е в квартал Изток, който и да питаш там ще те упъти.

Тема "Въпрос за мушамата под керемидите" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: