Нека намерим най-тънките цени.
spokoen - специалист
От къде да купя поялник за полипропиленови тръби?
Колеги искам да купя максимално най-евтиния поялник за полипропиленови тръби, не защото няма да се наложи да го използвам 2-и път, но защото "кризата" ме удари яко и защото ми трябва само за да залепя 2 колена. Днес се излъгах и ходих до Баумакс за да взема един за 40 лева, но оказа се, че по телефона говорят глупости! Най-евтиният там струва 89 лева. Моля помогнете!
Chefo77 - майстор
Ако беше във Варна, на магазинчето на кръстовището на "Патриарха" и "Ивайло" има по ... мисля 24 лева беше.
spokoen - специалист
От София съм. Щом при вас ги има за 24, значи и тук би трябвало да ги има за около 30 лева :?:
Ако не ме лъже паметта в Метро преди няколко седмици имаше оферта за по 30-40 лева, но днес по телефона ми обясниха, че вече не продават такива.

За Плевен и Русе: http://www.ple-er.com (не е реклама) 25 лева! За София бе хора от къде? :)
Чаро - Акълия
Битака, пазара за животни на Богоров...
От Богоров съм взимал 3 комплекта ф20-35-32 за по 15лв/бр. Единя още се премета при инструментите - 2 години кара вече...
petkov_75 - специалист
Ами опитай при "Евромастер" на Ломско шосе!Там мисля,че бяха към 40 лв и хич не са лоши за домашна употреба!Аз скоро сменявах инсталация и взех от един познат такъв поялник,и да ти кажа-изобщо не са лоши! :)
spokoen - специалист
Чаро написа:
Битака, пазара за животни на Богоров...
От Богоров съм взимал 3 комплекта ф20-35-32 за по 15лв/бр. Единя още се премета при инструментите - 2 години кара вече...
Къде се намира това нещо? :?
spokoen - специалист
petkov_75 написа:
Ами опитай при "Евромастер" на Ломско шосе!Там мисля,че бяха към 40 лв и хич не са лоши за домашна употреба!Аз скоро сменявах инсталация и взех от един познат такъв поялник,и да ти кажа-изобщо не са лоши! :)
Ще проверя. Благодаря!
nivanov - специалист
Разходи се и по Илиянци ако имаш време, все ще има нещо китайско за тези пари :>
spokoen - специалист
Благодаря! Намерих си! На колко градуса температура го пускате за тръби Ф20 (половин цол т.е) и за колко секунди?

Тема "От къде да купя поялник за полипропиленови тръби? - Спешно." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: