Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Sphinx - специалист
Изображение

Дано разбирате от тази схемичка. :lol:

Дали в подобна баня ще може да се сложи душкабина(80Х80), мивка, тоалетна и биде както съм ги нарисувал.

И бидето трудно би ли се поставило, тъй като това е баня в люлински панелен блок на 25-30г. :?

И колко би струвал труда за направата на всичко. Оринтировъчно все пак. :-D
anmoll - специалист
Опитай с тази програма "3D SPACER" ,това е първия сайт,който излиза на Google. Не знам колко би струвало. Аз имам договорена цена за лепене на плочки 1м2- 8лв. Ако е само за банята трудно ще намериш такава цена.
Time2Burn - специалист
1 квадратен метър, за осем лева????? Човече, ела да работиш за мен!!!
anmoll - специалист
Това е цена на майстор, който прави само това- да лепи плочки.Много е добър наистина! Виждал съм му работата, това е скромен човек на който му стигат 8лв. на 1м2. Имал съм и други майстори, на 10-12лв. ,които не са работили по различно от него.
Rumen Iankov - специалист
Продават и комбинирана тоалетна чиния и биде в едно.А работата към 500-600лв.
Теди - специалист
anmoll написа:
Това е цена на майстор, който прави само това- да лепи плочки.Много е добър наистина! Виждал съм му работата, това е скромен човек на който му стигат 8лв. на 1м2. Имал съм и други майстори, на 10-12лв. ,които не са работили по различно от него.
:shock: Давай ги и тези за 10-12лв, ако този за 8лв е спазарен дай тел на лс.
направи си сам - помощник
Много е удобно 2 в 1 - тоалетна чиния с биде. Капак бидето си купихме скоро и струваше около 390 лева.
направи си сам - помощник
Много е удобно 2 в 1 - тоалетна чиния с биде. Капак бидето си купихме скоро и струваше около 390 лева.
Sphinx - специалист
Rumen Iankov написа:
Продават и комбинирана тоалетна чиния и биде в едно.А работата към 500-600лв.
Дано да е толкова. :roll:

Тема "Разположение в банята и биде" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: