• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Всичко за дърводелството
goran2 - специалист
velsi написа:
А каква е идеята на тази тема?
Еми как каква това нали е форум ПОХВАЛИ СЕ САМ!!!
Май така го разбират повечето майсторчета тук :lol: :lol: :lol:
шоп - майстор
С риск да направя спам, темата си е много хубава. Всеки може да почерпи идея и да попита. Една снимка говори много повече от 10 празни поста:-(
шоп, как точно пода ще ти е до паркета и ще сложиш цокъл?! цокъла се слага под пода на самата мебел, при твоята идея няма да има място за него или аз нещо не разбрах.
иначе, ако нямаш краченца цокъла играе ролята да поддържа пода за да не провисне, от тук следва, че този алуминиевият цокъл трябва да е по-здравичък, а не от онез декоративните ;)
dundurma - специалист
goran2 написа:
velsi написа:
мисля,че е напълно нормално кадърно момче като СЯНКАТА да си покаже работата и с това да спечели клиенти........аман от завистници и не можещи с претенции :x :x :x
шоп - майстор
Ами още не съм избистрил нещата в главата си, но смятам да е без крачета, а цокълла да е алуминиев за да не се раздуе когато се почиства паркета с мопа. Представям си го само декоративен а не носещ за да скрие алуминиевите водещи релси за плъзгащата система.
goran2 - специалист
dundurma написа:
goran2 написа:
velsi написа:
мисля,че е напълно нормално кадърно момче като СЯНКАТА да си покаже работата и с това да спечели клиенти........аман от завистници и не можещи с претенции :x :x :x
Ако навлезем в този ред на мисли кадърния майстор няма нужда от евтина реклама клиентите сами ще го търсят!!!Преди да влезнеш във форума прочети как се казва и не адввокатствай!!! :x :x :x
kendal - специалист
колегата shadowman явно е колега и по професия и е показал един от моделите гардероби които правим ежедневно от преди няколко години. за нас мебелистите не представлява никакъв интерес ,но за останалите колеги от форума предвид името на съшия са интересни ,за това не би било зле да има още снимки със стъпки по създаването му.тогава и скритата реклама ,ако има такава няма да дразни някои от колегите тук.успех на автора
dundurma - специалист
аз АДВОКАТА на сянката,искам да споделя че той е дал много съвети и е помогнал малко или много за развитието на форума. исках,но все още не съм му клиент поради ред(финикийски)причини,а че кдърния си прави реклама ........няма нищо лошо.и като за последно призовавам колегата да се съобразява с тона.
miliad - майстор
Относно намерението на "Шоп"а да си прави гардероб с посочените размери бих препоръчал следното:
С оглед на дължината на гардероба и на кривите подове в повечето къщи,а и на необходимоста от перфектната нивелация, която изискват тези механизми, задължително трябва да се поставят регулируеми крачета.
Най-горещо НЕпрепоръчвам подобен род крачета като на "Сянката".
Ползвай крачета на които реглажа се извършва от горе,"през дупка в дъното на гардероба"-най-просто казано.Имаш избор на крачета с височина от 4 до 7см.
Всеки който е монтирал кухня с крачета като на "Сянката",знае колко е труден достъпа до задните крака, а там дълбочината на корпуса е 55см.При 67 см дълбочина на гардероба май трябва да наемеш орангутан от зоологическата, за да може да навие задните крака.
шоп - майстор
Много си прав за крачетата. Скоро си протягах ръцете за да регулирам задните крачета на една кухня.
Ще послущам мнението ти.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "Гардебоб" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: