Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
messershmit77 - специалист
Здравейте колеги,да си кажа и аз проблема,та :онзи ден малкия натисна копче ли не разбрах, изчезнаха иконките от екрана,после и снимката, която бях задал,и... почнах да да търся проблема. Не можах да го открия ,накрая в изблици на ярост и отчаяние строших клавиатурата,пущината още работи.Когато монитора е в режим аналог имам иконки,но нямам старт меню и тази лента със задачите,а при режим дигитал нямам иконки,не излизат пустите,ама имам старт меню и лентата със задачите,нонищо не излиза на монитора.Извинявам се за глупавото обяснение,нищо не разбирам от тия компютри,ако някой е разбрал, за какво изобщо става въпрос,моля да помогне. :hilfe:
sstefanov - майстор
Да не би да ти е свързан монитора с 2 кабела едновременно към компютъра?
не,до скоро всичко си работеше.
ArturDent - Почти Безобиден
Най-вероятно наистина монитора е свързан с два кабелела към монитора.
А синчето най-вероятно е превключил да се работи с два монитора (десктопа). Нищо че монитора е физически един.
Досега е работело ;) като е имало пак два десктопа(монитора), но и на двата се е показвало едно и също.
:shock:
Ако наистина е свързан с два кабела - изключи единия (аналоговия), но при излючен копютър. Като го пуснеш windows сам ще се усети.
Това е най-лесния начин, без да тръгнем в дълги обяснения за настройки на дектоп с два монитора.
messershmit77 написа:
не,до скоро всичко си работеше.
Не ама да,проблемъте решен,блгодаря ВИ господа :thumbs:
sstefanov - майстор
Е поне напиши какъв е бил проблемът, може да помогнеш на някой.
ArturDent - Почти Безобиден
Е не разбра ли - и двата изхода/входа са били включени :shock:
И компютъра си мисли че има два монитора единия през VGA(аналогов), а другия през HDMI (цифров).
Синчето е цъкнало на два десктопа, които са отделни, а не "клонирани"...
точно в това се изразява проблемът, Артур е прав,благодаря ВИ още веднъж :)

Тема "проблемче analog/digital" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: