Разбира се довършете си спора , пък след това може да обсъдим схемите, които съм пратил. А що се отнася до позицията ми за ситуация като този спор е: човек има право да прави нещо едва когато разбира какво прави и може да защити позицията си , знае къде е силен и къде слаб. Не смятам за правилна позицията "аз не разбирам ама ще си го направя сам щото мен никой не може да ме учи кое как се прави".

Докато разбера коя е изгоряла....!!
 Докато разбера коя е изгоряла....!!

)До като бях с български ключове - проблем никакъв...Обаче като реших да ги сменя стана сложно.На турските ключове от искрата се залепяха контактите и се наложи да се правя на "млад техник" да огъвам пластинките за по-голямо разстояние между тях.Иначе на никой не я препоръчвам като схема,но при мен така се наложи.
 )До като бях с български ключове - проблем никакъв...Обаче като реших да ги сменя стана сложно.На турските ключове от искрата се залепяха контактите и се наложи да се правя на "млад техник" да огъвам пластинките за по-голямо разстояние между тях.Иначе на никой не я препоръчвам като схема,но при мен така се наложи.