Мечтата на всяка домакиня
jordanil - специалист
Четох,но отговор не намерих и ..пак питам :? Аспиратора ми е с клапа,но тя е пригодена за определено място-в началото на аспиратора.Тръбата се извежда в атмосферата-не в комин и мисля,че ще е нужен отново вентилатор/росетка/ с клапа,за да се избегнат "външните"фактори-така ли е?Или обикновена розетка ще свърши работа?
Благодаря предварително!Форума ми е безкрайно полезен!
jordanil - специалист
По простичко-какво да сложа накрая на тръбата/на стената/Обикновена розетка или с вентилатор...и клапа,за да не влиза отвън прах :? ???
velsi - Почетен майстор
Можеш да сложиш клапа, но според мене прах няма как да влезе през аспиратора. Самия аспиратор има филтри, а и влезлия прах ще си стои във въздуховода. При включване просто аспиратора ще го издуха навън.
jordanil - специалист
Благодаря!Ама съм и аз.... :lol: Вярно,че като се пусне ще изхвърли всичко навън.....Уф....мерси!
Здравейте,
надявам се, че автора на темата няма нищо против да я ползвам, за да не пускам цяла нова, питането ми е за аспиратор.

Имам аспиратор за вграждане. Баща ми ми обеща, че ще ми направи той шкафчето, в което ще се вгради (печката е извън останалата купчина шкафове, на усвоена тераса). Обаче ми възложи задача да му намеря чертеж на такова шкафче. Драма. Пробвах да търся в сайта, не можах да се ориентирам. Затова ще помоля, ако сте попадали на такова нещо тук или нейде в нета, да им дадете линк. Благодаря :)
maroka - специалист
ellyst написа:
Здравейте,
надявам се, че автора на темата няма нищо против да я ползвам, за да не пускам цяла нова, питането ми е за аспиратор.

Имам аспиратор за вграждане. Баща ми ми обеща, че ще ми направи той шкафчето, в което ще се вгради (печката е извън останалата купчина шкафове, на усвоена тераса). Обаче ми възложи задача да му намеря чертеж на такова шкафче. Драма. Пробвах да търся в сайта, не можах да се ориентирам. Затова ще помоля, ако сте попадали на такова нещо тук или нейде в нета, да им дадете линк. Благодаря :)
Колега, в зависимост от аспиратора винаги има приложена схема на шкаф за конкретният модел. Предполагам само трябва да разлистиш упътването. Ако пък нямаш поне виж по модела в Гугъл схемата, съмнявам се да се затрудниш :)

Тема "Питане за аспиратор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: