Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
filmatoplo - майстор
С рязането се справям , ама измръзването не го предполагах за проблем-от 9 лози само 3 се прецакаха -явно от сорта грозде. :?
Jason - специалист
[quote="mumar"][b]Jason[/b] прав си човече!
Съгласна съм напълно с тебе, че си требе майстор и научен подход, ама толкоз литература четох, че накрая нищо не разбрах... :-D

Е нема страшно.
И аз така четох в началото и бързо-бързо се съгласих с максимата, че "никой не се е научил да плува с четене на книги" :wink:
Намерих няколко "стари майстори" и от всеки научих по нещо, но най-важното, разбрах какво говори науката в книгите.
Само с четене не става братче. С радост бих споделил опит с всеки.
Като дойде Трифон зарезан не моа да отрезнея :-D , па после ходя на четири места да режа ... аман :x
Успех.
schuldiner - майстор
Лозата иска не майстор, а чужд човек да я реже. На собственика, макар и разбирач, все му е жал и не кастри достатъчно. Освен туй, аз на майстори никак не вярвам. Тази година един експерт два часа обикаля и показва на тъщата кое как по асмите, ама двамата с общо 15 диоптъра така и не разбраха, че аз още есента съм ги резнал от корен, а това, което гледат са само останалите привързани към асмалъка сухи пръчки. И ще ми разправя папардакът коя пъпка щяла да даде плод, коя не...

Тема "Замръзнали лози" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: