• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
nenkolpfc - напреднал
Здравейте,колебая се между два ниско бюджетни газови плота за вграждане:
http://www.volta.bg/index.php?page=item ... emID=19235
http://zora.bg/main.php?p=products&s_p= ... ct_id=8971
Ще бъда благодарен ако някой има наблюдение върху въпросните уреди да го сподели.Предварително благодаря.
vesel - специалист
Аз съм с този
Изображение
Не е керамичен, но го избрах, защото дори и да излея нещо има малък праг по края, който няма да позволи омазване на всичко наоколо. Другото което според мен е важно - скарата където се слага съда да е прекъсната в центъра. Така дори и съд с криво дъно ще е стабилен :-D
shadowman - майстор
Незнам дали е купен вече плота, но като избираш гледай големия котлон да е отпред а малкия отзад защото пламъка му е по-голям и нагрява извънредно много гърба на кухнята и има вероятност да се повреди (това ако е стандартен гръб от ПДЧ или МДФ с гетинаксово покритие).
nenkolpfc - напреднал
Не е купен плота,още се двоумя.
torbalan - Дървен философ
при нискобюджетните е въпрос на късмет...

избери този, който ти е по-симпатичен
и го купи от място, на което имаш доверие за гаранцията... дори да е с някой лев по-скъпо...
nenkolpfc - напреднал
shadowman написа:
Незнам дали е купен вече плота, но като избираш гледай големия котлон да е отпред а малкия отзад защото пламъка му е по-голям и нагрява извънредно много гърба на кухнята и има вероятност да се повреди.

Не съм виждал до сега такъв плот на който големия котлон е отпред,иначе има логика в това което казваш.
rum_sz - специалист
Елдоминвест Варна, има на ток и газ
G.M. - напреднал
Завърти плота на 90 градуса за да нямаш проблеми с гърба.
Успех.
solo5 - майстор
G.M. написа:
Завърти плота на 90 градуса за да нямаш проблеми с гърба.
и на мен ми е по-симпатично това решение :2thumbs:
  • 1
  • 2

Тема "Плот за вграждане" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: