Почерпете информация и ценни съвети от темите за хидроизолация или разгледайте майстори и фирми за хидроизолация.
hdg
Препоръчват ми някаква хидроизолация, която не се лепи с горелка, а представлява емулсивна паста и се поставя и полиестерна вата. Марката е "Изолин". От фирмата имат сертификат за качество и ми представиха техническите параметри, но аз не съм навътре в нещата и незная как да ги тълкувам. Подобна "безпламъчна" технология по-добра ли е от пламъчното залепяне?
hdg
Благодаря ти, hygro, сайта на Изола-Петров го разглеждах, но там става въпрос за мушами. А аз питам за паста, която се нанася и след това полиестерна вата. Съжалявам за обърканите обяснения, просто не съм в свои води. Прикачвам техническите параметри, които може би ще ви ориентират по-добре. Ако тази технология е позната на някого моля за отзиви - най-вече относно качеството.

Прикачен файл

Sertifikat.jpg
Sertifikat.jpg (47.67 KиБ) Видяна 3674 пъти
emil_kst - помощник
hdg,със едно приятелче праихме наскоро точно такава изолация на една плоча.изчакай до следващата пролет и ще ти кажа дали е издуржала на снеговете :santa:
според мен това е добро решение ,малко е разправия докато я нанасяш с четката,ама стяга бързо.отна4ало чистиш хубажо пло4ата,да блести от чистота.После нанасяш от тая паста ,разредена с вода.изчакваш я да изсухне ,докато обядва6 и пушиш :weedman: после нанасяш слой неразредена паста,като едновременно с тожа,докато е още прясна застилаш ватата.Като я застилаш гледаи да изкарваш хубажо въздуха под нея :-D .Над ватата нанася6 о6те един слой от пастата.През нощта се молиш да не вали.на другата сутрин о6те един слой за по сигура и воалла.

Тема "Безпламъчна технология?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: